Vi sætter nye ingredienser til en gammel tradition og slår dørene op til en aften med smagen, hyggen og stemningen i centrum.
Velkommen til mortensaften på Stella Maris.
Der er mange legender om præcis, hvor traditionen med at spise and eller gås på mortensaften stammer fra. Sikkert er det, at aftenen handler om nærvær, familie og venner – og god mad.
Den 10. november kl. 18.00 præsenterer vi en menu af sæsonens allerbedste råvarer, naturligvis med præcist afpassede vine – perfekt til at nyde i vores hyggelige restaurant, mens efterårets mørke sænker sig udenfor.
Velbekomme.
Juve Y Camps, 2017 Cava, D.O. Reserva, Penedès, Spanien
***
Tørret dyrehjerte – persillerod brunoise – kørvelolie
Le Clos du Caillou, 2021 Côtes-du-Rhône Blanc, AOP, Rhône, Frankrig
***
Kålvariation – røde bær – kartoffelpuré m. trøfler
Vinedos Milénco,2018 Dos Mundos Organic, DO, Ribera del Duero, Spanien
Variation af kirsebær – valnød
Six Grapes, Reserve Ruby, Graham’s, Douro, Portugal
Pris per person kr. 550,-
Pris inkl. vinmenu kr. 950,-