Events på hotel Stella Maris

 

Yoga Retreat med

Alicia Thomsen

D. 26-28 september 2021

Nyd et yoga get-away i 3 dage på Hotel Stella Maris. Alicia byder velkommen til fire yoga sessions, og derudover vil der være mulighed for at nyde Stella Maris’ skønne omgivelser. 

Hver dag vil Stella Maris’ gastronomiske team stå for tre måltider baseret på lokale råvarer, og nyd en kop urtethe gennem hele dagen.

Prisen for opholdet er kr. 6.850,- pr. person.

Der er et begrænset antal pladser. Reserver din plads eller kontakt Alicia Thomsen for spørgsmål på draliciathomsen@aol.com. 

Wine battle 2021

D. 28 oktober 2021 kl. 18.00

Remi Sahner, Løgismose Vin, dyster i lækre glas mod Kim Langeskov, Vinova, i årets Wine Battle.

De to svogre er nogle af landets dygtigste og mest erfarne vinfolk fra hver deres virksomhed. Herrerne sætter deres udvalgte glas til hver af Stella Maris’s gastronomiske chef Anders Granhøjs 5 fantastiske retter – og du er under middagen med til at bestemme, hvem der vinder på dagen.

Vinene er naturligvis hemmelige, indtil du smager dem, men som du kan høre, er der lagt i kakkelovnen. Husk at afspille videoen med lyd.

Pris pr. person kr. 1.095,-

Book bord midt i kampen på telefon 6221 2525 eller reception@stellamaris.dk.

Dit eget event på Hotel Stella Maris

På Stella Maris Hotel de Luxe kan du holde alle former for fester – fra barnedåb, konfirmations- og guldbryllupsfest, runde fødselsdage og betagende bryllupsarrangementer til firmaevents.

Stella Maris’ unikke beliggenhed direkte ned til Svendborg Sund tilbyder festlokaler for både private fester og firmaarrangementer. Hotellets gennemførte luksusstemning gør det til den smukkeste ramme om festarrangementer med mulighed for overnatning.