Events & tilbud

20. oktober 2022 kl. 18.00
Tilbage til rødderne
Tag med stjernekok og ærkesvendborgenser Claus Holm tilbage til 90'erne - og smag hvordan det hele begyndte, for den gastronomisk kæmpe med det store hjerte.
Læs mere
10. november 2022 kl. 18.00
Mortensaften
Vi sætter nye ingredienser til en gammel tradition og slår dørene op til en aften med smagen, hyggen og stemningen i centrum. Velkommen til Mortensaften på Stella Maris.
Læs mere
17. november 2022 kl. 17.30
Cocktail dinner
Spændende fortællinger og fantastisk mad fra en verden, hvor spiritus ikke bare er spiritus. Nyd en rejse i novembermørket med Tommy-Oddmar Seilen som guide.
Læs mere
31. december 2022 kl. 15.00
Nytårsaften
Vi skåler årsskiftet ind i vandkanten, omkranset af gode råvarer og sundets spejling af fyrværkeriet. Kom og lad den sydfynske ro falde over jer, imens vi lader klokkerne kime det nye år ind.
Læs mere

Dit eget event

På Stella Maris kan du holde alle former for fester – fra barnedåb, konfirmations- og guldbryllupsfest, runde fødselsdage og betagende bryllupsarrangementer til firmaevents.

Stella Maris’ unikke beliggenhed, direkte ned til Svendborgsund, tilbyder festlokaler for både private fester og firmaarrangementer. Hotellets gennemførte luksusstemning gør det til den smukkeste ramme om festarrangementer med mulighed for overnatning.