Events på hotel Stella Maris

 

Wine battle 2021

Grundet covid-19 er datoen for arrangementet endnu ukendt.

Remi Sahner, Løgismose Vin, dyster i lækre glas mod Kim Langeskov, Vinova, i årets Wine Battle.

De to svogre er nogle af landets dygtigste og mest erfarne vinfolk fra hver deres virksomhed. Herrerne sætter deres udvalgte glas til hver af Stella Maris’s gastronomiske chef Anders Granhøjs 5 fantastiske retter – og du er under middagen med til at bestemme, hvem der vinder på dagen.

Vinene er naturligvis hemmelige, indtil du smager dem, men som du kan høre, er der lagt i kakkelovnen. Husk at afspille videoen med lyd.

Pris pr. person kr. 1.095,-

Book bord midt i kampen på telefon 6221 2525 eller reception@stellamaris.dk.

Sankt Hans

D. 23 juni 2021

Nyd en skøn sommeraften med en lækker og velsmagende middag omgivet af det smukkeste landskab, der sammen med dine sanser og madens friskhed, skaber en helt særlig dynamik. Det er sydfynsk idyl uden sidestykke – lige ud til Svendborgsund.

Dyk ned i vores spændende menukort og lad dig inspirere til nye store madoplevelser.

Kom forbi. Nyd livet. Se heksen brænde. Lun dig på visheden om, at alting er klart.

Reserver din overnatning på telefon 6221 2525 eller reception@stellamaris.dk.

Dit eget event på hotel Stella Maris

På Stella Maris Hotel de Luxe kan du holde alle former for fester – fra barnedåb, konfirmations- og guldbryllupsfest, runde fødselsdage og betagende bryllupsarrangementer til firmaevents.

Stella Maris’ unikke beliggenhed direkte ned til Svendborg Sund tilbyder festlokaler for både private fester og firmaarrangementer. Hotellets gennemførte luksusstemning gør det til den smukkeste ramme om festarrangementer med mulighed for overnatning.