Events på hotel Stella Maris

PÅSKEFROKOST MED UDSIGT

Nyd en skøn påskefrokost med udsigt over Svendborgsund og smagen af nøje udvalgte fynske råvarer på tallerkenen.

Smag vores delikate smørrebrød eller gå på opdagelse i sæsonens 7-retters aftenmenu fra øverste hylde.

Vi holder åbent alle påskedage og glæder os til at byde jer velkommen!

SMØRREBRØD

Marineret sild 
med æbler og løg i karrycreme

***

Kartoffel
med rygeost fra Gundestrup og sprøde løg

***

Rørt tatar af kalveinderlår
med estragonemulsion og sprøde chips

***

Økologisk skinke af dansk gris
med rosmarin hertil ristede svampe og cremet røræg

***

Hønsesalat med sprødt skind
serveret på smørristet lyst brød

***

Koldrøget dansk laks
med røræg serveret på smørristet lyst brød

3 stk. kr. 200,-

7-RETTERS MENU

Stenbiderrogn
på kartoffelrösti med cremet rygeost og urter

***

Svamperavioli i ramsløgscreme
med høost og friskrevet trøffel

***

Tatar af kalveinderlår
med estragonemulsion hertil smilende æggeblomme og sprød rug

***

Ristede kalvebrisler
med glaserede rødbeder og peberrodsskum

***

Sydfynsk lammeryg
med smørsauteret spinat hertil syrlige løg og friske ærteskud samt sauce med morkler

***

Gratineret gedeost
på smørristet brød med honningglaserede valnødder og majsskud

***

Mazarinkage og vaniljesyltet rabarber
hertil karamelliseret hvid chokolade samt rabarbersorbet og rabarberconsommé

3-retter kr. 500,-

7-retter kr. 850,-

Vinmenu kan tilkøbes

Menuen kan bestilles alle påskedage – torsdag d. 14. til mandag d. 18. april.

Frokost kl. 12.00 – 16.00
Aften kl. 18.00 – 22.00

Book på tlf. 62 21 25 25 eller skriv til reception@stellamaris.dk.

ØL & MAD #SVENDBORG

BEMÆRK: Eventet er udsolgt!

Torsdag den 21. april tager vi dig med på en rejse ind i øllets verden – med en garvet brygmester som guide og det bedste fra Stella Maris’ køkken som proviant.

Oplev samspillet mellem brygmester Bo Abelgren fra Svendborgsund Bryghus, og køkkenchef Simon Holst Nielsen fra Stella Maris, når vi sætter sydfynsk øl og mad fra øverste hylde sammen.

I løbet af aftenen vil du blive klogere på ølbrygning og tankerne bag Svendborgsund Bryghus, mens du nyder en nøje sammensat menu, der lader de lokale råvarer tale for sig selv.

Glæd dig til en enestående 5-retters middag med direkte udsigt over Svendborgsund:

***

MENU

Saltet jomfruhummer med muslingefløde, dild og agurk
Øl: Det gode menneske (Øko)
Blød og fyldig øl af stilarten Blonde (5,6%)

Marineret dansk blæksprutte med friske rabarber og pebercreme
Øl: Skarø
Frisk og let drikkelig Pale Ale med noter af citrusfrugter (5,0%)

Sydfynsk lam med saltbagte jordskokker hertil syltet citron og urter
Øl: Gentlemens juice II
New England IPA – en meget frisk, næsten juiceagtig form for IPA (6,0%)

Glaseret oksekæbe med karamelliseret løgpuré samt stegte østershatte og friskrevet trøffel
Øl: Brown Ale
Blød og rund med noter af lakrids og hasselnødder (5,8%)

Kraftig chokoladekage med moccacremé hertil knas og is
med karamel og nødder
Øl: Ambrosius
Mørk øl af typen stout, lagret på egetræ (6,8%)

***

Vi begynder aftenen med en frisk specialitet fra Svendborgsund Bryghus: En ølcocktail på Campari, gin, honning og Pale Ale fra egen tapning – vi kalder den for en Bee Bee Bo.

Dørene slås op kl. 18.00, og vi forventer at takke af igen kl. 22.00 – men der er intet hastværk.

Lyder det som en aften for dig?

Så kontakt os direkte – prisen er kr. 750,- pr. person, alt inklusiv.

Vi glæder os til at se dig!

Ring til os på tlf. 6221 2525 eller skriv til reception@stellamaris.dk.

Dit eget event på Hotel Stella Maris

På Stella Maris Hotel de Luxe kan du holde alle former for fester – fra barnedåb, konfirmations- og guldbryllupsfest, runde fødselsdage og betagende bryllupsarrangementer til firmaevents.

Stella Maris’ unikke beliggenhed direkte ned til Svendborg Sund tilbyder festlokaler for både private fester og firmaarrangementer. Hotellets gennemførte luksusstemning gør det til den smukkeste ramme om festarrangementer med mulighed for overnatning.