Hotelophold

Træk et døgn ud af kalenderen og forær jer selv et break fra hverdagen i et af vores 36 smukke, New England-inspirerede værelser.

Nyd roen, stemningen og hinanden i omgivelser, hvor der er kræset for detaljerne i alle værelser, og indretningen både respekterer den originale byggestil og er tilsat moderne elementer.

Et ophold på Stella Maris er romantik i sydfynsk idyl, med himlen og havet som nærmeste naboer – og jeres oplevelse i centrum.

Opholdspakker
Se alle opholdspakker
Gourmetophold I
Gourmetophold med en udsøgt 4-retters middag efter jeres valg, inklusive velkomstdrinks og snacks, kaffe og petit fours. Overnat i et elegant Classic eller Superior-værelse og glæd jer til morgenmad med udsigt over sundet.
Læs mere
Gourmetophold II
Et udvidet gourmetophold med en valgfri 5-retters menu, tilsat nøje udvalgte vine. Start med en velkomstdrink og snacks, inden I går til bordet, og slut af med kaffe og petit fours, inden I trækker jer tilbage til jeres smukke Classic- eller Superior-værelse. Morgenmad naturligvis inkluderet.
Læs mere
Gourmetophold III
Den ultimative badehotelsoplevelse. Champagne og Baerii caviar sætter stemningen til en sæsonbestemt 7-retters menu, med samme antal perfekt tilpassede vine. Nyd jeres kaffe og petit fours ved bordet eller i en af stuerne – eller tag det med på Deluxe-værelset med havudsigt.
Læs mere
Weekendophold I
Forær hinanden en weekend for livet i det sydfynske. To hele dage med ro, luft og plads til at nyde hinanden – med Svendborgsund, himlen, gourmetbespisning og overnatning fra øverste hylde som baggrund.
Læs mere