Hotelophold

Træk et døgn ud af kalenderen og forær jer selv et break fra hverdagen i et af vores 36 smukke New England-inspirerede værelser.

Nyd roen, stemningen og hinanden i omgivelser, hvor der er kræset for detaljerne i alle værelser, og indretningen både respekterer den originale byggestil og er tilsat moderne elementer.

Et ophold på Stella Maris er romantik i sydfynsk idyl med himlen og havet som nærmeste naboer – og jeres oplevelse i centrum.

Opholdspakker
Se alle opholdspakker
3-retters gourmetophold
Gourmetophold i naturskønne omgivelser med en udsøgt 3-retters middag samt kaffe og the efter middagen. Morgenmad er naturligvis inkluderet.
Læs mere
5-Retters Gourmetophold
Et udvidet gourmetophold med udsøgt 5-retters middag samt kaffe og the efter middagen. Morgenmad er naturligvis inkluderet.
Læs mere
7-Retters Gourmetophold
Et komplet gourmetophold med en fuld menu bestående af 7 udsøgte retter, inklusive velkomst med bobler & signatursnacks ved bordet samt kaffe og the efter middagen. Morgenmad er naturligvis inkluderet.
Læs mere
Særophold
Se alle opholdspakker
Sankt Hans
Sankt Hans er smukkest på Sydfyn. Vi dækker op til en aften med stemning, hygge, bål, nærvær – og en middag, I vil huske længe efter, at midsommersolen er forsvundet i bølgerne.
Læs mere