Sæson- og weekendophold
Weekendophold
Forær hinanden en weekend for livet i det sydfynske. To hele dage med ro, luft og plads til at nyde hinanden – med Svendborgsund, himlen, gourmetbespisning og overnatning fra øverste hylde som baggrund.
Læs mere
Efterårsgetaway
Et døgn med fuld fokus på hyggen og udsigten til efterårets foranderlige og farverige natur. Træk stikket, kom som du er, og nyd noget ekstraordinært for alle sanser i efterårsferien.
Læs mere
Gourmetophold (tilgængelig til og med 31. oktober)
4-Retters Gourmetophold
Gourmetophold med en udsøgt 4-retters middag efter jeres valg, inklusive velkomstdrinks og snacks, kaffe og petit fours. Overnat i et elegant Classic eller Superior-værelse og glæd jer til morgenmad med udsigt over sundet.
Læs mere
5-Retters Gourmetophold
Et udvidet gourmetophold med en valgfri 5-retters menu, tilsat nøje udvalgte vine. Start med en velkomstdrink og snacks, inden I går til bordet, og slut af med kaffe og petit fours, inden I trækker jer tilbage til jeres smukke Classic- eller Superior-værelse. Morgenmad naturligvis inkluderet.
Læs mere
7-Retters Gourmetophold
Den ultimative badehotelsoplevelse. Champagne og Baerii caviar sætter stemningen til en sæsonbestemt 7-retters menu, med samme antal perfekt tilpassede vine. Nyd jeres kaffe og petit fours ved bordet eller i en af stuerne – eller tag det med på Deluxe-værelset med havudsigt.
Læs mere