Forårsophold
Forårsnætter
Mærk forårets stille indtog med en overnatning i smukke, rolige omgivelser - med bøgetræerne og Svendborgsund som nærmeste nabo.
Læs mere
5-retters forårsophold
Nyd to nætter på Stella Maris med et forårsinspireret gourmetophold med velkomstdrinks, lækre snacks og 5-retters menu, af de bedste, lokale råvarer. Vågn op til en lækker morgenmad og starten helt ny dag, friske og veludhvilede.
Læs mere
7-retters forårsophold
Et åndehul i foråret med ekstra meget af det gode. To overnatninger på Stella Maris, med velkomstdrinks, lækre snacks og 7-retters menu, af de bedste, lokale råvarer. Vågn op til en lækker morgenmad og start en helt ny dag, friske og veludhvilede.
Læs mere
Påskeresort
Et helt døgn, hvor der intet mangler og alt er betalt. Træk stikket, kom som du er og nyd noget ekstraordinært, når vi genopfinder "all-inclusive" på en måde, du garanteret aldrig har prøvet før. Fra den 4.-10. april.
Læs mere
Gourmetophold
Gourmetophold I
Gourmetophold med en udsøgt 4-retters middag efter jeres valg, inklusive velkomstdrinks og snacks, kaffe og petit fours. Overnat i et elegant Classic eller Superior-værelse og glæd jer til morgenmad med udsigt over sundet.
Læs mere
Gourmetophold II
Et udvidet gourmetophold med en valgfri 5-retters menu, tilsat nøje udvalgte vine. Start med en velkomstdrink og snacks, inden I går til bordet, og slut af med kaffe og petit fours, inden I trækker jer tilbage til jeres smukke Classic- eller Superior-værelse. Morgenmad naturligvis inkluderet.
Læs mere
Gourmetophold III
Den ultimative badehotelsoplevelse. Champagne og Baerii caviar sætter stemningen til en sæsonbestemt 7-retters menu, med samme antal perfekt tilpassede vine. Nyd jeres kaffe og petit fours ved bordet eller i en af stuerne – eller tag det med på Deluxe-værelset med havudsigt.
Læs mere
Golfophold
Golfophold I
Kombinér en dag på green’en med en aften og nat i den sydfynske vandkant. Med et golfophold får I det bedste fra begge verdener – perfekt til jer, der vil opleve Fyn fra sin smukkest og mest velsmagende side.
Læs mere
Golfophold II
Fra nord til syd. Nyd en golfoplevelse i særklasse hos enestående Great Northern i Kerteminde, plus to hele dage med 18 huller på en anden valgfri fynsk bane. Det hele med gourmetbespisning og overnatning på kanten af Svendborgsund.
Læs mere
Golfophold III
Det ultimative til golfelskeren. To hele dage på Great Northern, ophold med alt hvad I kan drømme om på Stella Maris – og på tredjedagen valget mellem greenfee til tre af Fyns øvrige smukke golf-mekkaer.
Læs mere
Weekendophold
Weekendophold I
Forær hinanden en weekend for livet i det sydfynske. To hele dage med ro, luft og plads til at nyde hinanden – med Svendborgsund, himlen, gourmetbespisning og overnatning fra øverste hylde som baggrund.
Læs mere