Gourmetophold
3-retters gourmetophold
Gourmetophold i naturskønne omgivelser med en udsøgt 3-retters middag, inklusive velkomst med bobler & signatursnacks ved bordet samt kaffe og the efter middagen. Morgenmad er naturligvis inkluderet.
Læs mere
5-Retters Gourmetophold
Et udvidet gourmetophold med udsøgt 5-retters middag, inklusive velkomst med bobler & signatursnacks ved bordet samt kaffe og the efter middagen. Morgenmad er naturligvis inkluderet.
Læs mere
7-Retters Gourmetophold
Et komplet gourmetophold med en fuld menu bestående af 7 udsøgte retter, inklusive velkomst med bobler & signatursnacks ved bordet samt kaffe og the efter middagen. Morgenmad er naturligvis inkluderet.
Læs mere
Events
Sankt Hans
Sankt Hans er smukkest på Sydfyn. Vi dækker op til en aften med stemning, hygge, bål, nærvær – og en middag, I vil huske længe efter, at midsommersolen er forsvundet i bølgerne.
Læs mere
Juleaften
Nyd en unik juleaften på Stella Maris. Vi har sendt vores medarbejdere hjem på jul, men direktøren bliver hængende og åbner huset – og han både sørger for julemaden og tager opvasken.
Læs mere
Nytårsaften
Vi skåler årsskiftet ind i vandkanten omkranset af gode råvarer og sundets spejling af fyrværkeriet. Kom og lad den sydfynske ro falde over jer, imens vi lader klokkerne kime det nye år ind.
Læs mere