Sankt Hans er smukkest på Sydfyn. Den 23. juni dækker vi op til en aften med stemning, hygge, bål, nærvær – og en middag, I vil huske længe efter, at midsommersolen er forsvundet i bølgerne.
Vi sørger for det hele, så I kan læne jer tilbage, slappe af, nyde smagen af Svendborg og bøgetræerne, der spejler sig i sundet, mens tusmørket sænker sig.
Kl. 18.00
Byder vi velkommen med velkomstdrink og snacks i restauranten.
Kl. 18.30
Serverer vi en særligt sammensat 4-retters midsommermenu.
Håndpillede Fjordrejer
Hyldeblomstsyltede hvide asparges – sprøde æbler – mandler – beurre blanc med hyldeblomst
Dominique Stagård, Handwerk, Grüner Veltliner, Kremstal, Østrig 2023
Helleflynder èn Crepin
Nye danske ærter og grønne jordbær – løgpuré – syltede brændte stikkelsbær – bakskul sauce med saltet citron
Domaine Jean Marie Reverdy, Pouilly Fumé, sauvignon blanc, Loire, Frankrig 2023
Grillet presa af sortfodsgris
Grillede grønne asparges – farseret morkel med røget kalvetunge – svampepuré – urtesauce m. syltede sennepskorn/ribs og purløg
Familia Torres, Purgatori, Grenache/Syrah/Carignan, Catalonia, Spanien 2019
Sydfynsk sommer
Friske jordbær – consommé på jordbær– hvid chokolade parfait – basilikumssorbet – anis crumble – clafoutis m. jordbær
Michele Chiarlo, Moscato d´Asti, Piemonte, Italien 2023
Kl. 21.00
Når tusmørket sænker sig, samles vi på plænen, tænder bålet og lader det eventyrlige aftenlys tage os ind i midsommernatten.
Vi serverer Irish Coffee og sødt i haven.
Kl. 21.30 – 01.00
Baren er åben.
Vi glæder os til at se jer.
Pris kr. 1.250,- per person
Pris inkl. 4-glas vinmenu kr. 1800,- pr. person.
OVERNATNING
Vil I forlænge jeres Sankt Hans-aften – helt til næste morgen? Så har vi skønne værelser klar til jer – inklusiv delikat morgenmad i restauranten.
Enkeltværelse fra kr. 1.995,-
Delt dobbeltværelse (pr. person) fra kr. 1095,-
Delt dobbeltværelse med havudsigt (pr. person) fra kr. 1250,-
Check-in fra kl. 15.00