Medhjælper til housekeeping

Vil du have en arbejdsplads med en af Danmarks smukkeste udsigter? Og vil du være med til at sikre, at vores gæster får en fantastisk oplevelse? Så er du måske vores nye kollega på Stella Maris i Svendborg.

Hos Stella Maris i Svendborg inspireres vi af det franske køkken, men arbejder helst med sæsonens gode, danske råvarer – ofte helt nære og friske, som fisken fra Svendborgsund eller lam, gris og vildt fra de bedste lokale landbrug.

Stella Maris er restaurant, 36 værelser og 2 mødelokaler samlet i historiske, men helt nyrenoverede bygninger – med en fantastisk beliggenhed direkte ned til Svendborgsund. Atmosfæren er personlig, charmerende og luksuriøs – og helt nede på jorden. Vi møder gæsterne i øjenhøjde – uanset, hvor den måtte være.

Så brænder du for at være en del af noget helt særligt – og ønsker du at være del af et team, der skaber unikke, enestående oplevelser for gæsterne på et af landets bedste og smukkeste hoteller? Så er denne stilling noget for dig.

På Stella Maris søger vi en medhjælper til vores Housekeepingteam, vores nye kollega skal være med til at sikre at vores gæster mødes af de perfekte rammer.

Søg stillingen