Vi tilbyder frokost tirsdag til lørdag kl. 12-14.30

Sidste seating kl. 13.45.

 

FROKOST

Forretter

Samme forret vælges af hele bordet.

 

Nye danske kartofler

Med creme på fynsk rygeost og ramsløg, syltede asparges og sennepskorn, urteolie og sprøde solsikkekerner

Kr. 125,-

*Tilkøb af røget laks fra Ærø eller Hr. Nielsen skinke

Kr. 50,-

 

Bagte glaserede beder

Bitre salater, crudite af bolsjebeder, creme på Arla Unikas ”Hvide dame”, blodappelsins vinaigrette og ristede græskarkerner

Kr. 150,-

 

Håndpillede rejer

På bund af stegte broccolini og urter. Hertil croutoner og strandkrabbemayonnaise med safran

Kr. 150,-

 

Hovedretter

 

Pate af and

Med rugbrødsflager, sprøde salater, blomsterkapers. Serveres med hjemmesyltede sager og lokal ramsløgssennep

Kr. 175,-

 

Sprød løgtærte

Med fermenteret hvidløg, gartineret med 12 måneders Comté. Dertil Svendborgskinke, spæde salater, æble, ribs og løgglace

Kr. 175,-

*Tilkøb af trøffel

Kr. 75,-

 

Stegt pighvar en crouton

Syltede skorzenerødder, grillede asparges, ristede hasselnødder samt sauce hollandaise

Kr. 225,-

*Tilkøb af Caviar

Kr. 75,-

 

Dagens kage m. Kaffe

Kr. 150,-

 

For andre henvendelser på frokostarrangementer, kontakt os gerne direkte.

Ring for bordbestilling på tlf.: 62212525

 

Hjemmebagt kage
Kaffe eller The
150, –