Vi tilbyder frokost tirsdag til lørdag kl. 12-14.30
Sidste seating kl. 13.45.
Samme forret vælges af hele bordet.
Nye danske kartofler
Med creme på fynsk rygeost og ramsløg, syltede asparges og sennepskorn, urteolie og sprøde solsikkekerner
Kr. 125,-
*Tilkøb af røget laks fra Ærø eller Hr. Nielsen skinke
Kr. 50,-
Bagte glaserede beder
Bitre salater, crudite af bolsjebeder, creme på Arla Unikas ”Hvide dame”, blodappelsins vinaigrette og ristede græskarkerner
Kr. 150,-
Håndpillede rejer
På bund af stegte broccolini og urter. Hertil croutoner og strandkrabbemayonnaise med safran
Kr. 150,-
Pate af and
Med rugbrødsflager, sprøde salater, blomsterkapers. Serveres med hjemmesyltede sager og lokal ramsløgssennep
Kr. 175,-
Sprød løgtærte
Med fermenteret hvidløg, gartineret med 12 måneders Comté. Dertil Svendborgskinke, spæde salater, æble, ribs og løgglace
Kr. 175,-
*Tilkøb af trøffel
Kr. 75,-
Stegt pighvar en crouton
Syltede skorzenerødder, grillede asparges, ristede hasselnødder samt sauce hollandaise
Kr. 225,-
*Tilkøb af Caviar
Kr. 75,-
Dagens kage m. Kaffe
Kr. 150,-
For andre henvendelser på frokostarrangementer, kontakt os gerne direkte.
Ring for bordbestilling på tlf.: 62212525
Hjemmebagt kage
Kaffe eller The
150, –