Vi tilbyder frokost lørdage og søndage fra kl. 12.00 – 14.00.

Sidste seating kl. 13.45.

For andre henvendelser på frokostarrangementer, kontakt os gerne direkte.

Ring for bordbestilling på tlf.: 62212525

 

SMØRREBRØD

 

Hybenmarineret sild

Syltede hyben, kapers, krydret mayo og løgringe

 

Lun fiskefilet

Håndpillede rejer, fennikelcrudité, urter, grillet citron og sauce tartare

 

Røget hønsesalat med crumble af kalvetunge

Friteret rødbede, syltede svampe og brøndkarse

 

Kalveterrine med abrikos og rosmarin

Syltede kvæder, sprød Stella Maris bacon, sennepsurt og estragon-mayo

1 stk. – kr. 125,-
3 stk. – kr. 345,-

 

2-RETTERS frokostmenu

 

Koldrøget Ærølaks

Komprimeret agurk, fynsk rygeost, rugbrødsjord, grøn olie, spæde urter og blomster

***

Dagens fangst & Caviar

Urter a la barigoule, fennikel-crudités med estragon og sauce nage

425,-

 

Fyldte chokolader
Kaffe eller The
130, –