Dansk Caviar
Is på brunet smør – knoldselleri i variation – ristede hasselnødder i olivenolie
Michel Dervin Champagne, blanc de noir/ serveres som en del af retten
*Rødtunge én Crepin med urter
Hvid asparges – røde ribs – løgpure – sauce på løvstikke, grønne æbler og persilleolie
Domäne Wachau, Grüner Veltliner – Federspiel Terrassen, Wachau, Østrig 2024
Stegt Jomfruhummer & Lardo
Variation af gulerod – bagte tomater – piment pure – grillet peberfrugt – ristet pistacie –
hummerbisque, tomat og safran
Di Lenardo Vineyards, Fathers Eyes Chardonnay, Friuli, Italien 2023
*Grillet presa af Iberico gris
Grøn asparges – ramsløgspesto – sort hvidløgspure – balsamisk sauce med citrusurter – petit kartofler
Bodegas Tempore, Garnacha – Generación, Aragon, – Spanien 2020
*Hvid chokolade parfait med vanilje
Mandel sable – syltede rabarber – rabarber sirup med olie på jernurt – crumble – lun financiere – ymersorbet med rose
Tokaj Hétszolo, Late Harvest, Furmit, Ungarn 2021
3 retter 750,-
m/ vin 1250,-
5 retter 1.200,-
m/vin 1.900,-
Samme menu serveres til hele bordet.
Menuerne kan serveres som vegetar
* = den faste 3-rettersmenu
Tilkøb
Oste
3 slags Unika X oste – 150,-
5 slags Unika X oste – 250,-
Sprødt, syltede nødder, marmelade
Fyldte chokolader
Kaffe eller Te
130,–