5 – retters menu

 

Nye hvide asparges
Håndpillede fjordrejer – spæde urter – sauce mousseline
Schlos Johannisberg, Gelblack Trocken, Riesling, Rheingau, Tyskland 2022

 

Rillette af fisk fra Svendborgsund
Rygeost – rejebisque – ramsløgsolie
Jean Pabiot, Sauvignon Blanc, Pouilly-Fumé, Frankrig 2022

 

Stegt Vagtel
Grillet grønne asparges – farseret morkel – morkelsauce
Domaine Drouhin, Cloudline, Pinot Noir, Oregon, USA 2021

 

Stegt lammefilet med urtecrust
Grillet endivesalat i marvvinaigrette – persillerodspure – sherrysauce
*Er du ikke til lam, har vi naturligvis et alternativ
Quinta dos Murcas, Reserva, Touriga Nacional/Touriga Franca/m.fl., Douro, Portugal 2017

 

Fynske rabarber
Hvid chokolade – fløde – ristede mandler
José Pariente, Apasionado, Sauvignon Blanc, Rueda, Spanien 2022

 

 

Oste
3 slags Unika X oste – 150,-
5 slags Unika X oste – 250,-
Sprødt – syltede nødder – marmelade

 

Fyldte chokolaer
Kaffe eller The
130, –

 

 

3-retter                                   700,-

 m/vin                                   1.200,-

 

5-retter                                   1.000,-

m/vin                                   1.850,-

Book bord