Køkkenet modtager bestillinger fra 18.00-21.30.
med hjemmelavet blinis, rødløg og økologisk creme fraiche
Hertil boblende Deutz Brut Classic, Champagne Deutz Aÿ, Frankrig
500,-
Smørdampet hvide asparges
Håndpillede fjordrejer – luftig hollandaise – ramsløgs olie
Dominique Stagård, Riesling, Urban, Kremstal, Østrig 2022
***
Marmoreret havkat
Æbletern – glaskål – dildmayonnaise – havkatbisque
Domaine Charly Nicolle, Chablis per Aspéra, Bourgogne, Frankrig 2020
***
Glaskåls ravioli med spinat & rygeost
Caviar – sommertrøffelolie – gammelknas skum – ristede græskarkerner
Bodegas Terras Gauda, Terras Gauda Albarino, DO, Rias Baixas, Spanien 2022
***
Svamperagout i sprød skal
Grønne ærter – karamelsten – glaskålcrudité
Meyer Fonné, Pinot Gris Reserve, AOP, Alsace, Frankrig 2020
***
Brødstegt torsk
Kål- muslingefumet – tangcaviart
Domaine Jonathan Didier, Pouilly Fumé Prélude, Loire, Frankrig 2020
***
Trøffelfarseret kylling fra Allégaarden
Bagt persillerod – løgkompot – morkelsauce
Maison Joseph Drouhin, Fleurie Cru Beaujolais, Bourgogne, Frankrig 2020
***
Lam wellington
Spinatpandekage – syltede gulerødder – sauce Marco Polo med sherry
Camins del Priorat, D.O.C. Alvaro Palacios, Priorat, Spanien 2019
***
Lun røget brie
Karamelliserede kvæder – honning-/æblesirup – valnøddebrioche
Château de Fesles, Coteaux du Layon, Loire, Frankrig 2018
***
Trilogi af citron
Sprød mørdej – ristede mandler – creme anglaise
Hetszolo Tokaji Late Harvest, Furmint, Ungarn 2020
***
Rabarberdrøm
Syltede rabarber – mousse – sorbet – hvid chokolade
Voület Casorzo, Fracchia, Piemonte 2021
Carpaccio af æbler & jordskokker
Jordskokkecreme – jordskokkechips – luftig kærnemælkscreme – fuglegræs
Domaine Charly Nicolle, Chablis per Aspéra, Bourgogne, Frankrig 2020
***
Glaskåls ravioli med spinat & rygeost
Caviar – sommertrøffelolie – gammelknas skum – ristede græskarkerner
Bodegas Terras Gauda, Terras Gauda Albarino, DO, Rias Baixas, Spanien 2022
***
Cremet perlebyg-risotto
Stegte rosenkål – vesterhavsost – sprøde hasselnødder
Meyer Fonné, Pinot Gris Reserve, AOP, Alsace, Frankrig 2020
***
Kikærtefalafel
Ratatouille med belugalinser – saltbagt selleri – syltede minirødløg – chips af lotusrødder – pomme fondant – sellerifumet
Maison Joseph Drouhi, Morgon Hospices de Belleville, Cru Beaujolais, Frankrig 2021
***
Rabarberdrøm
Syltede rabarber – mousse – sorbet – hvid chokolade
Voület Casorzo, Fracchia, Piemonte 2021
3-retter 600,-
m/vin 1.050,-
5-retter 850,-
m/vin 1.600,-
7-retter 1.100,-
m/vin 2.045,-
10-retter 1.400,-
m/vin 2.650,-