Appetizer

Jomfruhummer – Skovsvampe – Laks
Champagne Ayala, Brut Majeur, Aÿ, Frankrig

300, –

7 – retters menu

Pocheret torsk

Rosenkål – sprødt æble – vintertrøffel – citronvinaigrette
Juliusspital-Weingut, Würzburger Riesling, Franken, Tyskland 2021

  

Stegt kammusling

Caviar – grillede jordskokker – hasselnøddepraline – syltede havtorn
Jean Pabiot, Sauvignon Blanc,Pouilly-Fumé, Frankrig 2022

 

Havtaske

Palmekål – grillet græskar – skaldyrsbisque
Ste. Michelle, Chardonnay, Columbia Valley, Washington State  2020

 

Andebryst

Bagte kastanjer – selleripuré – sauce med langpeber
G.D. Vajra, Nebbiolo, Claré J.C., Piemonte, Italien 2022

 

Rosastegt dådyrfilet

Farseret morkel – syltede ribs og tranebær – morkelsauce
Vinedos Milénico, Tempranillo, Ribera del Duero, Spanien 2018

 

Drunken dog – kirsebær blå

Stikkelsbær – pære – sprødt
Châyteau de Fesles, Chenin Blanc, Côteaux du Layon, Frankrig 2021

 

Vanilje & kirsebær

Mandler – sorbet – ris
Natura, Ruby Reserve, Touriga Franca, Graham’s, Douro, Portugal

 

Vegetarmenu

 

Bagte jordskokker

Kaviart – hasselnøddepraline – æble – syltede havtorn
Juliusspital, Würzburger Riesling, Franken, Tyskland 2021

  

Græskarsuppe

Bagt græskar – ristede græskarkerner – piment d’espelette
Minuty, Prestige Blanc, Rolle/Clairette, Provence, Frankrig 2019

 

Fyldte Morkler

Efterårets svampecreme – glaserede rødbeder – sauce med langpeber
G.D. Vajra, Nebbiolo, Claré J.C., Piemonte, Italien 2022

 

Cremet risotto

Syltede kantareller – smørstegte rosenkål – frisk citron
Château des Jacques, Gamay, Morgon, Beaujolais, Frankrig 2019

 

Crème Brûlée

Tonkabønneis – blommekompot – sprød tuille
Viña Errazuriz, Late Harvest, Sauvignon Blanc, Casablanca Valley, Chile 2019

 

 

Petit Fours
Kaffe eller The
150, –

 

 

     1-ret                                        350,-

 

3-retter                                   600,-

 m/vin                                   1.050,-

 

5-retter                                   850,-

m/vin                                   1.600,-

 

7-retter                               1.100,-

m/vin                                   2.045,-

Book bord