Stegt Kammusling
Franske bøftomater – æble-/valnøddevinaigrette – sandjord på kartoffel –
olie af thaibasilikum – tomatconsommé
Soalheiro, Primeras Vinhas, Alvarinho, Vinho Verde, Portugal 2022
Pighvar filet
Ærtepuré – friske ærter – grønne jordbær – sommertrøffel – sauce nage
Jean Pabiot, Sauvignon Blanc, Pouilly-Fumé, Frankrig 2022
Selleri & Kaluga Caviar
Let syltet selleri & cremet selleri pure – brunet smør med hasselnød – luftig muslingesauce
Di Lenardo, Fathers Eyes, Chardonnay, Friuli, Italien 2023
Presa af sortfodsgris
Grillet hjertesalat – løgcreme – syltede stikkelsbær – nye gulerødder – gulerodssauce
San Biagio, Camigliano, Sangiovese, Brunello de Montalcino, Italien 2018
Honningmousse på lokal honning
Solbærsorbet – honeycomb – coulis på solbær & mørk rom
Château Lafon, Sauternes, AOP, Bordeaux, Frankrig 2022
5-retter 1.000,-
m/vin 1.850,-
Stegt Kammusling
Franske bøftomater – æble-/valnøddevinaigrette – sandjord på kartoffel –
olie af thaibasilikum – tomatconsommé
Soalheiro, Primeras Vinhas, Alvarinho, Vinho Verde, Portugal 2022
Presa af sortfodsgris
Grillet hjertesalat – løgcreme – syltede stikkelsbær – nye gulerødder – gulerodssauce
San Biagio, Camigliano, Sangiovese, Brunello di Montalcino, Italien 2018
Honningmousse på lokal honning
Solbærsorbet – honeycomb – coulis på solbær & mørk rom
Château Lafon, Sauternes, AOP, Bordeaux, Frankrig 2022
3-retter 700,-
m/vin 1.200,-
Oste
3 slags Unika X oste – 150,-
5 slags Unika X oste – 250,-
Sprødt – syltede nødder – marmelade
Fyldte chokolader
Kaffe eller The
130, –