Køkkenet modtager bestillinger fra 18.00-21.30.

APPETIZER

Baerii Caviar, 10 gram

med hjemmelavet blinis, rødløg og økologisk creme fraiche
Hertil boblende Deutz Brut Classic, Champagne Deutz Aÿ, Frankrig
500,-

10 – Retters menu

 

Smørdampet hvide asparges
Håndpillede fjordrejer – luftig hollandaise – ramsløgs olie
Dominique Stagård, Riesling, Urban, Kremstal, Østrig 2022

***

Marmoreret havkat
Æbletern – glaskål – dildmayonnaise – havkatbisque
Domaine Charly Nicolle, Chablis per Aspéra, Bourgogne, Frankrig 2020

 ***

Glaskåls ravioli med spinat & rygeost
Caviar – sommertrøffelolie – gammelknas skum – ristede græskarkerner
Bodegas Terras Gauda, Terras Gauda Albarino, DO, Rias Baixas, Spanien 2022

 ***

Svamperagout i sprød skal
Grønne ærter – karamelsten – glaskålcrudité
Meyer Fonné, Pinot Gris Reserve, AOP, Alsace, Frankrig 2020

***

Brødstegt torsk
Kål- muslingefumet – tangcaviart
Domaine Jonathan Didier, Pouilly Fumé Prélude, Loire, Frankrig 2020

***

Trøffelfarseret kylling fra Allégaarden
Bagt persillerod – løgkompot – morkelsauce
Maison Joseph Drouhin, Fleurie Cru Beaujolais, Bourgogne, Frankrig 2020

***

Lam wellington
Spinatpandekage – syltede gulerødder – sauce Marco Polo med sherry
Camins del Priorat, D.O.C. Alvaro Palacios, Priorat, Spanien 2019

***

Lun røget brie
Karamelliserede kvæder – honning-/æblesirup – valnøddebrioche
Château de Fesles, Coteaux du Layon, Loire, Frankrig 2018

***

Trilogi af citron
Sprød mørdej – ristede mandler – creme anglaise
Hetszolo Tokaji Late Harvest, Furmint, Ungarn 2020

***

Rabarberdrøm
Syltede rabarber – mousse – sorbet – hvid chokolade
Voület Casorzo, Fracchia, Piemonte 2021

 

 

Vegetarmenu

 

 

Carpaccio af æbler & jordskokker
Jordskokkecreme – jordskokkechips – luftig kærnemælkscreme – fuglegræs
Domaine Charly Nicolle, Chablis per Aspéra, Bourgogne, Frankrig 2020

***

Glaskåls ravioli med spinat & rygeost
Caviar – sommertrøffelolie – gammelknas skum – ristede græskarkerner
Bodegas Terras Gauda, Terras Gauda Albarino, DO, Rias Baixas, Spanien 2022

***

Cremet perlebyg-risotto
Stegte rosenkål – vesterhavsost – sprøde hasselnødder
Meyer Fonné, Pinot Gris Reserve, AOP, Alsace, Frankrig 2020

***

Kikærtefalafel
Ratatouille med belugalinser – saltbagt selleri – syltede minirødløg – chips af lotusrødder – pomme fondant – sellerifumet
Maison Joseph Drouhi, Morgon Hospices de Belleville, Cru Beaujolais, Frankrig 2021

 *** 

Rabarberdrøm
Syltede rabarber – mousse – sorbet – hvid chokolade
Voület Casorzo, Fracchia, Piemonte 2021

 

 

 

3-retter                                   600,-

m/vin                                   1.050,-

 

5-retter                                   850,-

m/vin                                   1.600,-

 

7-retter                                   1.100,-

m/vin                                   2.045,-

 

10-retter                             1.400,-

m/vin                                   2.650,-

Book bord