5–retters menu

Dansk Caviar

Is på brunet smør – knoldselleri i variation – ristede hasselnødder i olivenolie

Michel Dervin Champagne, blanc de noir/ serveres som en del af retten

 

*Rødtunge én Crepin med urter

                 Hvid asparges – røde ribs – løgpure – sauce på løvstikke, grønne æbler og persilleolie

Domäne Wachau, Grüner Veltliner – Federspiel Terrassen, Wachau, Østrig 2024

 

Stegt Jomfruhummer & Lardo

Variation af gulerod – bagte tomater – piment pure – grillet peberfrugt – ristet pistacie –

hummerbisque, tomat og safran

Di Lenardo Vineyards, Fathers Eyes Chardonnay, Friuli, Italien 2023

 

*Grillet presa af Iberico gris

Grøn asparges – ramsløgspesto – sort hvidløgspure – balsamisk sauce med citrusurter – petit kartofler

Bodegas Tempore, Garnacha – Generación, Aragon, – Spanien 2020

 

*Hvid chokolade parfait med vanilje

Mandel sable – syltede rabarber – rabarber sirup med olie på jernurt – crumble – lun financiere – ymersorbet med rose

Tokaj Hétszolo, Late Harvest, Furmit, Ungarn 2021

 

3 retter 750,-

m/ vin 1250,-

 

5 retter 1.200,-

m/vin 1.900,-

 

Samme menu serveres til hele bordet.

Menuerne kan serveres som vegetar

* = den faste 3-rettersmenu

 

Tilkøb

Oste

3 slags Unika X oste – 150,-

5 slags Unika X oste – 250,-

Sprødt, syltede nødder, marmelade

 

Fyldte chokolader
Kaffe eller Te
130,–

 

                         

 

Book bord