Jomfruhummer – Skovsvampe – Laks
Champagne Ayala, Brut Majeur, Aÿ, Frankrig
300, –
Pocheret torsk
Rosenkål – sprødt æble – vintertrøffel – citronvinaigrette
Juliusspital-Weingut, Würzburger Riesling, Franken, Tyskland 2021
Stegt kammusling
Caviar – grillede jordskokker – hasselnøddepraline – syltede havtorn
Jean Pabiot, Sauvignon Blanc,Pouilly-Fumé, Frankrig 2022
Havtaske
Palmekål – grillet græskar – skaldyrsbisque
Ste. Michelle, Chardonnay, Columbia Valley, Washington State 2020
Andebryst
Bagte kastanjer – selleripuré – sauce med langpeber
G.D. Vajra, Nebbiolo, Claré J.C., Piemonte, Italien 2022
Rosastegt dådyrfilet
Farseret morkel – syltede ribs og tranebær – morkelsauce
Vinedos Milénico, Tempranillo, Ribera del Duero, Spanien 2018
Drunken dog – kirsebær blå
Stikkelsbær – pære – sprødt
Châyteau de Fesles, Chenin Blanc, Côteaux du Layon, Frankrig 2021
Vanilje & kirsebær
Mandler – sorbet – ris
Natura, Ruby Reserve, Touriga Franca, Graham’s, Douro, Portugal
Bagte jordskokker
Kaviart – hasselnøddepraline – æble – syltede havtorn
Juliusspital, Würzburger Riesling, Franken, Tyskland 2021
Græskarsuppe
Bagt græskar – ristede græskarkerner – piment d’espelette
Minuty, Prestige Blanc, Rolle/Clairette, Provence, Frankrig 2019
Fyldte Morkler
Efterårets svampecreme – glaserede rødbeder – sauce med langpeber
G.D. Vajra, Nebbiolo, Claré J.C., Piemonte, Italien 2022
Cremet risotto
Syltede kantareller – smørstegte rosenkål – frisk citron
Château des Jacques, Gamay, Morgon, Beaujolais, Frankrig 2019
Crème Brûlée
Tonkabønneis – blommekompot – sprød tuille
Viña Errazuriz, Late Harvest, Sauvignon Blanc, Casablanca Valley, Chile 2019
Petit Fours
Kaffe eller The
150, –
1-ret 350,-
3-retter 600,-
m/vin 1.050,-
5-retter 850,-
m/vin 1.600,-
7-retter 1.100,-
m/vin 2.045,-
Book bord