Køkkenet modtager bestillinger fra 18.00-21.30.
med hjemmelavet blinis, rødløg og økologisk creme fraiche
Hertil boblende Deutz Brut Classic, Champagne Deutz Aÿ, Frankrig
450,-
Friskostcreme – rosenkål – chips af kammusling
Dominique Stagård, Urban, Grüner Veltliner, Kremstal, Østrig 2021
***
Pocheret torsk
Variation af rødbeder – peberrodsskum – bacon
Bassermann Jordan, Gutswein, Riesling Trocken, Pfalz, Tyskland 2021
***
Terrin på skovsvampe
Syltede kantareller – skilt svampesauce – friskrevet vintertrøffel
G.D. Vajra, Langhe Bianco Baudana Dragon, D.O.C. Piemonte, Italien 2021
***
Rørt oksetatar
Tyttebær – estragonemulsion – friteret kapers – sprød kartoffel
Calafuria Rosato, IGT, Tormaresca, Puglia, Italien 2021
***
Fynsk velfærdsgris
Glaseret kæbe – ballotine af mørbrad – sprød rillette – lynstegt palmekål – bagte blommer – ølsauce
Zenato, Valpolicella Superiore, Corvina/Rondinella/Sangiovese, Veneto, Italien, 2018
***
Lunrøget brie
Karamelliserede kvæder – honning-/æblesirup – valnøddebrioche
Château de Fesles, Chenin Blanc, Coteaux du Layon, Loire, Frankrig, 2020
***
Trilogi af citron
Sprød mørdej – ristede mandler – crème anglaise
Château Lafon Sauternes, AOP, Bordeaux, Frankring 2019
Husets osteanretning med kompot & sprød rug – 150,-
PRISER EFTER ANTAL RETTER
VINMENU (mindst 3 retter)
Jordskokkesuppe
Dampet helleflynder – syltede jordskokker – friskrevet trøffel – purløgsolie
Jean Pabiot, Pouilly-Fumé – Fines Caillottes, Loire 2021
***
Brødstegt torsk
Smørpocheret skorzonerrod – muslingefumét – tangkaviar – lynstegt palmekål
Maison Joseph Drouhin, Rully Blanc, AOP, Bourgogne, Frankring 2020
***
Chokoladetærte på 70%
Saltkaramel – kærnemælksis – sprød kakaotuile
Château Rieussec – 1. Cru Classé, Bordaux, Sauternes 2015
FISKENS VINMENU
Råmarineret rødbedetatar
Tyttebær – estragonemulsion – friteret kapers – sprød kartoffel
Bassermann Jordan, Riesling, VDP Erste Lage, Paradiesgarten, Pfalz, Tyskland 2021
***
Svampeterrin på skovsvampe
Syltede kantareller – skilt svampesauce – friskrevet vinter trøffel
G.D. Vajra, Langhe Bianco Baudana Dragon, D.O.C. Piemonte, Italien 2021
***
Cremet perlebygotto
Stegte rosenkål – Vesterhavsost – sprøde hasselnødder
Maison Joseph Drouhin, Morgon Hospices de Belleville, Cru Beaujolais, Frankring 2021
***
Trilogi af citron
Sprød mørdej – ristede mandler – crème anglaise
Château Lafon Sauternes, AOP, Bordeaux, Frankring 2019
Book bord