Fra 7. Februar tilbyder vi følgende menu

6 – retters menu

*Mosaik af kammusling

Svampe bouillon med timian olie – syltede bøgehatte – fermenteret hvidløgs pure – macadamianødder – sprød tuille

Weszeli, Loiserberg – 1ÖTW, Riesling, Kamtal, Østrig 2022

 

Stegt pighvar med caviar

Syltede selleribånd – selleri pure – brændte stikkelsbær – hasselnødder – musling sauce med salt citron – verbena olie

Di Lenardo Vineyards, Venezia Giulia, Pinot Grigio, Friuli, Italien 2023

 

Grillet jomfruhummer

Lardo – syltede græskar – kvæde kompot – pinjekerner – rosenkål – luftig hummer bisque med safran

J.M. Boillot, Macon Villages blanc, Chardonnay, Bourgogne, Frankrig 2022

 

Confiteret svinekæbe

Syltede spidskål med sennepskorn – grillet fennikel – hvid Soya og hvid portvin sauce

Ultimate, Côtes de Provence Rosé, Cinsault, Rolle, Grenache, Syrah, Frankrig 2023

 

*Kalvemørbrad èn crepin med trøffel

Spæde kålskud – variation af jordskokke – syltede tranebær – madeira sauce med citrus urter

Mullineux, Swartland Mullineux Wines, Syrah, Wester Cape, Sydafrika 2016

 

*Hvid chokolade parfait med timut peber

Glaseret mandelsplitter – financier med kandiseret citrus skal – mandarin creme – mandarin sorbet

Bassermann Jordan, Auslese, Rieslaner, Pfalz, Tyskland 2022

 

Oste

3 slags Unika X oste – 150,-

5 slags Unika X oste – 250,-

Sprødt – syltede nødder – marmelade

 

Fyldte chokolader
Kaffe eller The
130,–

 

3- retters 750,-

m/ vin 1250,-

 

5- retters 1.200,-

m/vin 2.050,-

 

6-retters 1.350,-

 m/vin 2.350,-

                         

Samme menu serveres til hele bordet.

Menuerne kan serveres som vegetar

 

Book bord