5 – retters menu

Stegt Kammusling
Franske bøftomater – æble-/valnøddevinaigrette – sandjord på kartoffel –
olie af thaibasilikum – tomatconsommé
Soalheiro, Primeras Vinhas, Alvarinho, Vinho Verde, Portugal 2022

 

Pighvar filet
Ærtepuré – friske ærter – grønne jordbær – sommertrøffel – sauce nage
Jean Pabiot, Sauvignon Blanc, Pouilly-Fumé, Frankrig 2022

 

Selleri & Kaluga Caviar
Let syltet selleri & cremet selleri pure – brunet smør med hasselnød – luftig muslingesauce
Di Lenardo, Fathers Eyes, Chardonnay, Friuli, Italien 2023

 

Presa af sortfodsgris
Grillet hjertesalat – løgcreme – syltede stikkelsbær – nye gulerødder – gulerodssauce
San Biagio, Camigliano, Sangiovese, Brunello de Montalcino, Italien 2018

 

Honningmousse på lokal honning
Solbærsorbet – honeycomb – coulis på solbær & mørk rom
Château Lafon, Sauternes, AOP, Bordeaux, Frankrig 2022

 

5-retter                                   1.000,-

m/vin                                   1.850,-

 

3 – retters menu

Stegt Kammusling
Franske bøftomater – æble-/valnøddevinaigrette – sandjord på kartoffel –
olie af thaibasilikum – tomatconsommé
Soalheiro, Primeras Vinhas, Alvarinho, Vinho Verde, Portugal 2022

 

Presa af sortfodsgris
Grillet hjertesalat – løgcreme – syltede stikkelsbær – nye gulerødder – gulerodssauce
San Biagio, Camigliano, Sangiovese, Brunello di Montalcino, Italien 2018

 

Honningmousse på lokal honning
Solbærsorbet – honeycomb – coulis på solbær & mørk rom
Château Lafon, Sauternes, AOP, Bordeaux, Frankrig 2022

 

3-retter                                   700,-

 m/vin                                   1.200,-

 

Oste
3 slags Unika X oste – 150,-
5 slags Unika X oste – 250,-
Sprødt – syltede nødder – marmelade

 

Fyldte chokolader
Kaffe eller The
130, –

Book bord