5–retters menu

Lyksvad Caviar

Variation af selleri – savoykål – ristede hasselnødder – røde ribs – skum på kefir og sort peber

Michel Dervin Champagne, Pinot Noir/Pinot Meunier, Blanc de Noir

 

*Pighvar en Crouton

Syltet hvid asparges og sennepskorn – nye danske kartofler – rygeostcreme – ristede mandler – urteolie – bakskuld sauce

Bodegas Terras Gauda, Albarino, DO, Rias Baixas, Spanien 2023

 

Fyldt morkel

Grillede fynske ærter og spæde porre – hybenrose – syltede nye løg – solsikkekerner – fermenteret hvidløgspure –

sauce på ristede grønsager

Weingut Wittmann, Spätburgunder Trocken Organic, Rheinhessen, Tyskland 2023

 

*Fransk landdue

Kantareller – grillede majs – pure på salatløg – syltede tranebær – palmekål – balsamisk sauce med trøffel

Quinta dos Murcas – Reserva,Touriga Nacional/Tinta Barroca/Touriga Franca/Tinta Roriz,  Douro, Portugal 2019

 

*Citrus parfait

Danske jordbær – jordbær kompot – clafoutis – tuille – grøn olie og jordbær sirup – creme anglaise med tonka bønne – ymersorbet med basilikum

Bassermann Jordan, Goldmuskateller Organic, Eiswein, Pfalz, Tyskland 2021

 

Oste

3 slags Unika X oste – 150,-

5 slags Unika X oste – 250,-

Sprødt, syltede nødder, marmelade

 

Petit fours
Kaffe eller te
130, –

 

    3 retter                                           750,-

      m/vin                                          1.275, –

     5 retter                                       1.200, –

     m/vin                                          2.075,- 

                                      

Samme menu serveres til hele bordet.

Menuerne kan serveres som vegetaris

* = den faste 3-rettersmenu

 

Book bord