Køkkenet modtager bestillinger fra 18.00-21.30.

APPETIZER

Baerii Caviar, 15 gram

med hjemmelavet blinis, rødløg og økologisk creme fraiche
Hertil boblende Deutz Brut Classic, Champagne Deutz Aÿ, Frankrig
450,-

7-RETTERS MENU

 

Rimmet jomfruhummer

Friskostcreme – rosenkål – chips af kammusling
Dominique Stagård, Urban, Grüner Veltliner, Kremstal, Østrig 2021

***

Pocheret torsk

Variation af rødbeder – peberrodsskum – bacon
Bassermann Jordan, Gutswein, Riesling Trocken, Pfalz, Tyskland 2021

 

***

Terrin på skovsvampe

Syltede kantareller – skilt svampesauce – friskrevet vintertrøffel
G.D. Vajra, Langhe Bianco Baudana Dragon, D.O.C. Piemonte, Italien 2021

 

***

Rørt oksetatar

Tyttebær – estragonemulsion – friteret kapers – sprød kartoffel
Calafuria Rosato, IGT, Tormaresca, Puglia, Italien 2021

 

***

Fynsk velfærdsgris

Glaseret kæbe – ballotine af mørbrad – sprød rillette – lynstegt palmekål – bagte blommer – ølsauce
Zenato, Valpolicella Superiore, Corvina/Rondinella/Sangiovese, Veneto, Italien, 2018

 

***

Lunrøget brie

Karamelliserede kvæder – honning-/æblesirup – valnøddebrioche
Château de Fesles, Chenin Blanc, Coteaux du Layon, Loire, Frankrig, 2020

 

***

Trilogi af citron

Sprød mørdej – ristede mandler – crème anglaise
Château Lafon Sauternes, AOP, Bordeaux, Frankring 2019

 

Husets osteanretning med kompot & sprød rug – 150,-

 

PRISER EFTER ANTAL RETTER

kr. 350,- / 450,- / 550,- / 650,- / 750,- / 850,- / 900,-

VINMENU (mindst 3 retter)

kr. 400,- / 500,- / 600,- / 700,- / 800,-

Fiskemenu

 

Jordskokkesuppe

Dampet helleflynder – syltede jordskokker – friskrevet trøffel – purløgsolie
Jean Pabiot, Pouilly-Fumé – Fines Caillottes, Loire 2021

***

Brødstegt torsk

Smørpocheret skorzonerrod – muslingefumét – tangkaviar – lynstegt palmekål
Maison Joseph Drouhin, Rully Blanc, AOP, Bourgogne, Frankring 2020

***

Chokoladetærte på 70%

Saltkaramel – kærnemælksis – sprød kakaotuile
Château Rieussec – 1. Cru Classé, Bordaux, Sauternes 2015

kr. 650,-

FISKENS VINMENU

kr. 150,- / 300,- / 450,-

Vegetarmenu

Råmarineret rødbedetatar

Tyttebær – estragonemulsion – friteret kapers – sprød kartoffel
Bassermann Jordan, Riesling, VDP Erste Lage, Paradiesgarten, Pfalz, Tyskland 2021

 

***

Svampeterrin på skovsvampe

Syltede kantareller – skilt svampesauce – friskrevet vinter trøffel
G.D. Vajra, Langhe Bianco Baudana Dragon, D.O.C. Piemonte, Italien 2021

***

Cremet perlebygotto

Stegte rosenkål – Vesterhavsost – sprøde hasselnødder
Maison Joseph Drouhin, Morgon Hospices de Belleville, Cru Beaujolais, Frankring 2021

 

***

Trilogi af citron

Sprød mørdej – ristede mandler – crème anglaise
Château Lafon Sauternes, AOP, Bordeaux, Frankring 2019

kr. 600,-

 

Book bord