Lyksvad Caviar
Variation af selleri – savoykål – ristede hasselnødder – røde ribs – skum på kefir og sort peber
Michel Dervin Champagne, Pinot Noir/Pinot Meunier, Blanc de Noir
*Pighvar en Crouton
Syltet hvid asparges og sennepskorn – nye danske kartofler – rygeostcreme – ristede mandler – urteolie – bakskuld sauce
Bodegas Terras Gauda, Albarino, DO, Rias Baixas, Spanien 2023
Fyldt morkel
Grillede fynske ærter og spæde porre – hybenrose – syltede nye løg – solsikkekerner – fermenteret hvidløgspure –
sauce på ristede grønsager
Weingut Wittmann, Spätburgunder Trocken Organic, Rheinhessen, Tyskland 2023
*Fransk landdue
Kantareller – grillede majs – pure på salatløg – syltede tranebær – palmekål – balsamisk sauce med trøffel
Quinta dos Murcas – Reserva,Touriga Nacional/Tinta Barroca/Touriga Franca/Tinta Roriz, Douro, Portugal 2019
*Citrus parfait
Danske jordbær – jordbær kompot – clafoutis – tuille – grøn olie og jordbær sirup – creme anglaise med tonka bønne – ymersorbet med basilikum
Bassermann Jordan, Goldmuskateller Organic, Eiswein, Pfalz, Tyskland 2021
Oste
3 slags Unika X oste – 150,-
5 slags Unika X oste – 250,-
Sprødt, syltede nødder, marmelade
Petit fours
Kaffe eller te
130, –
3 retter 750,-
m/vin 1.275, –
5 retter 1.200, –
m/vin 2.075,-
Samme menu serveres til hele bordet.
Menuerne kan serveres som vegetaris
* = den faste 3-rettersmenu