Appetizer

Østers – Crustade – Havtaskekæbe
Champagne Ayala, Brut Majeur, Aÿ, Frankrig

300, –

7 – retters menu

 

Friskfanget stenbiderrogn
Urter – vaffel – pisket creme fraiche
Dominique Stagård, Urban, Grüner Veltliner, Kremstal, Østrig 2022

*** 

Rillette af fisk fra Svendborgsund
Rygeost – krabbebisque – ramsløgsolie
Jean Pabiot, Sauvignon Blanc, Pouilly-Fumé, Frankrig 2022

***

Bagt, glaseret løg & Caviar
Jordskokkekompot – skum på gammelknas
Ste. Michelle, Chardonnay, Washington State, USA  2020

***

Stegt Vagtel
Gulerod – farseret morkel – morkelsauce
Joseph Drouhin, Morgon Hospices de Belleville, Gamay, Beaujolais, Frankrig 2021

***

Stegt lammefilet med urtecrust
Grillet endivesalat i marvvinaigrette – persillerodspure – sherrysauce
*Er du ikke til lam, har vi naturligvis et alternativ
Quinta dos Murcas, Reserva, Touriga Nacional/Touriga Franca/m.fl., Douro, Portugal 2017

***

Drunken dog – kirsebær blå
Stikkelsbær – pære – sprødt
Natura, Ruby Reserve, Touriga Franca, Graham’s, Douro, Portugal

***

Mørk chokolade Sfære
Saltkaramel mousse – passionfrugt is – crumble – lun saltkaramel sauce
Delgado Zuleta, Monteagudo, Moscatel, Jerez, Spanien

 

 

 

Vegetarmenu

Blomkåls cous cous
Urter – vaffel – pisket creme fraiche
Dominique Stagård, Urban, Grüner Veltliner, Kremstal, Østrig 2022

***

Rygeost creme
Stikkelsbær – luftig gulerods skum – ramsløgsolie
Jean Pabiot, Sauvignon Blanc, Pouilly-Fumé, Frankrig 2022

***

Bagt, glaseret løg & Kaviar
Jordskokkekompot – skum på gammelknas
Ste. Michelle, Chardonnay, Washington State, USA  2020

***

Selleri bagt med miso & brunet smør
Grillet endivesalat i vinaigrette – persillerodspure – sherrysauce
G.D. Vajra, Claré J.C., Nebbiolo, Piemonte, Italien 2022

*** 

Crème Brûlée med mild kaffe
Hvid chokoladecrumble – citronsorbet
Château Lafon, Sémillon/Sauvignon Blanc, Sauternes, Frankrig 2019

 

Petit Fours
Kaffe eller The
130, –

 

 

1-ret                                        350,-

 

3-retter                                   600,-

 m/vin                                   1.050,-

 

5-retter                                   850,-

m/vin                                   1.600,-

 

7-retter                               1.100,-

m/vin                                   2.045,-

Book bord