Fra 7. Februar tilbyder vi følgende menu
*Mosaik af kammusling
Svampe bouillon med timian olie – syltede bøgehatte – fermenteret hvidløgs pure – macadamianødder – sprød tuille
Weszeli, Loiserberg – 1ÖTW, Riesling, Kamtal, Østrig 2022
Stegt pighvar med caviar
Syltede selleribånd – selleri pure – brændte stikkelsbær – hasselnødder – musling sauce med salt citron – verbena olie
Di Lenardo Vineyards, Venezia Giulia, Pinot Grigio, Friuli, Italien 2023
Grillet jomfruhummer
Lardo – syltede græskar – kvæde kompot – pinjekerner – rosenkål – luftig hummer bisque med safran
J.M. Boillot, Macon Villages blanc, Chardonnay, Bourgogne, Frankrig 2022
Confiteret svinekæbe
Syltede spidskål med sennepskorn – grillet fennikel – hvid Soya og hvid portvin sauce
Ultimate, Côtes de Provence Rosé, Cinsault, Rolle, Grenache, Syrah, Frankrig 2023
*Kalvemørbrad èn crepin med trøffel
Spæde kålskud – variation af jordskokke – syltede tranebær – madeira sauce med citrus urter
Mullineux, Swartland Mullineux Wines, Syrah, Wester Cape, Sydafrika 2016
*Hvid chokolade parfait med timut peber
Glaseret mandelsplitter – financier med kandiseret citrus skal – mandarin creme – mandarin sorbet
Bassermann Jordan, Auslese, Rieslaner, Pfalz, Tyskland 2022
Oste
3 slags Unika X oste – 150,-
5 slags Unika X oste – 250,-
Sprødt – syltede nødder – marmelade
Fyldte chokolader
Kaffe eller The
130,–
3- retters 750,-
m/ vin 1250,-
5- retters 1.200,-
m/vin 2.050,-
6-retters 1.350,-
m/vin 2.350,-
Samme menu serveres til hele bordet.
Menuerne kan serveres som vegetar