Letrøget pighvarterrin med verbena & Caviar
Syltede selleribånd – selleripuré – sifonsauce på ponzu og dashi – brunet smør med ristede hasselnødder
DAOU Family Estates, Reserve, Chardonnay, Californien, USA 2021
Havtaske ”rossinni”
Urter a la barigoule – champagne sauce og trøffelglace
Marsannay Rouge Les Récilles, AOP, Domaine du Viex Collège Bourgogne, Frankrig 2022
Earl Grey Crème brûlée
Komprimeret æble – crumble – citronsorbet
Bassermann Jordan Goldmuskateller Organic, Eiswien, Pfalz, Tyskland 2021
3- retter 950,- m/vin 1.600,-
Samme menu serveres til hele bordet.
Oste
3 slags Unika X oste – 150,-
5 slags Unika X oste – 250,-
Sprødt – syltede nødder – marmelade
Fyldte chokolader
Kaffe eller The
130,–
Flamberet kammusling
Radise – rosenkål – ristede boghvede – dildemulsion – balsamico glace – hibiscus saft med bergamotte
Jean Pabiot, Sauvignon Blanc, Pouilly-Fumé, Frankrig 2022
* Stegt Pighvar & Kaluga Caviar
Cremet selleri puré – brunet smør med hasselnødder – luftig muslingesauce
Di Lenardo, Fathers Eyes, Cardonnay, Friuli, Italien 2023
Balloutin af due med trøffelfars
Foie gras – græskarpuré – trøffeltuile – madeira sauce med rehydrerede kirsebær
Fess Parker Winery, Pinot Noir, Santa Barbara County, Californien, USA 2023
* Presa af sortfodsgris
Grillet julesalat – løgcreme – syltede tranebær – rehydreret rødbede – rødbede gastrique
San Biagio, Camigliano, Sangiovese, Brunello di Montalcino, Italien 2018
* Calvados mousse med indlæg af æblekompot
Syrlig æblesorbet – bitter kakaotuile – brunet smør ganache – æblegele
Tokaj Hétszolo, Late Harvest, Furmint, Tokaj, Ungarn 2021
* 3-retter 750,- m/vin 1250,-
5-retter 1200,- m/ vin 2050,-
Samme menu serveres til hele bordet.
Menuerne kan serveres som vegetar.
Oste
3 slags Unika X oste – 150,-
5 slags Unika X oste – 250,-
Sprødt – syltede nødder – marmelade
Fyldte chokolader
Kaffe eller The
130,–