5–retters menu

 

*Pighvar en Crépin

Variation af selleri – kantareller – ristede hasselnødder – brændte stikkelsbær – verbena olie samt bakskuldsauce med citrus

Domaine Charly Nicolle, Chablis per Aspéra, Chardonnay, Bourgogne, Frankrig 2023

* Domaine J.A. Ferret, Pouilly-Fuissé, Chardonnay, Mâconnais, Frankrig 2023

 

Sprød pommes Aligot og trøffel

Violette kartofler – sprød havgrus – variation af jordskokke – tranebær – hørfrø – rosenkål – løvstikke sauce

Bodegas Terras Gauda, DO, Albarino, Rias Baixas, Spanien 2024

*NV Deutz Rose, Champagne Aÿ

 

Grillet Presa af Iberico

Faseret morkel – syltede knoldgaltetand – fermenteret hvidløgspure – rødbede – purløg – grillet purløgsolie – morkel sauce

AdamsWein, Ingelheim, Spätburgunder,Rheinhessen, Tyskland 2021

*Maison Louis Jadot, Monthélie Rouge – Sous Roches, Pinot Noir, Côte de Beaune, Bourgogne Frankrig 2022

 

*Bryst af Dansk vildand

Rød spidskål med figner – karl johan – palmekål – tyttebær – urtesauce – karl johan skum

Tenuta Guado al Tasso, Il Bruciato Bolgheri, DOC, Bolgheri, Toscana, Italien 2023

*Tenuta Pian delle Vigne, Brunello di Montalcino, D.O.C.G., Sangiovese, Toscana, Italien 2020

 

*Kirsebær og vanilje

Kompot af kirsebær – krydret sable – lun peberkage – kakao creme – appelsin sirup – kirsebær sorbet

Tokaj Hétszolo, Late Harvest, Tokaji, Ungarn 2021

*Tokaj Hétszolo,  Aszú 5 Puttonyos, Ungarn 2010

 

Oste

3 slags Unika X oste – 150,-

5 slags Unika X oste – 250,-

Grillet brød med figner og cashew, kompot af bær samt fennikelsirup

 

Petit fours
Kaffe eller te
150, –

    3 retter                                         825,-

    m/vin                                        1.350,-

       *m/opgraderet vin                   1.800,-     

                                          

  5 retter                                    1.325,-

  m/vin                                     2.200,-

 *m/ opgraderet vin               2.950,- 

       

Samme menu serveres til hele bordet.

Menuerne kan serveres som vegetarisk.

* = den faste 3-rettersmenu

Book bord