Fra 17. Januar tilbyder vi følgende menu

6 – retters menu

 

*Stegt kammusling

Variation af blomkål – sprøde æbler – kamille beurre blanc – trøffel-dukkah

Ossian Vides y Vinos, Quintaluna, Verdejo, Castilla y Léon, Spanien 2020

 

Stegt Pighvar & Kaluga Caviar

Cremet selleri puré – brunet smør med hasselnødder – luftig muslingesauce

Francis Ford Coppola, Chardonnay, Central Coast, Californien 2022

 

Confiteret kalvebrisler

Grillet stikkelsbær – figenrødkål – solbær – portvinsskum

Conciso Tinto, Niepoort Vinho, Baga, Dao, Portugal 2020 

 

Balloutin af due med trøffelfars

Foie gras – græskarpuré – trøffeltuile – madeira sauce med rehydrerede kirsebær

Maison Stephane-Aviron, Morgon Côte du Py Vielles Vignes, Gamay, Beaujulais, Frankrig 2021

 

*Presa af sortfodsgris

Grillet endive – løgcreme – syltede tranebær – rehydreret rødbede – rødbede gastrique

San Biagio, Camigliano, Sangiovese, Brunello di Montalcino, Italien 2018

 

*Hvid chokolademousse med timur peber og triple sec

Mandarinsorbet – crumble – broken gel på rød grape – citrongræs- og safranpocheret pære

Domaine Baumard, Clos du Ste. Catherine, Chenin blanc, Coteaux du Layon, Frankrig 2016

 

* 3-retter 750,- m/vin 1250,-

5-retter 1200,- m/ vin 2050,-

6-retter 1350,- m/vin 2350,-

 

Oste

3 slags Unika X oste – 150,-

5 slags Unika X oste – 250,-

Sprødt – syltede nødder – marmelade

 

Fyldte chokolader
Kaffe eller The
130,–

Samme menu serveres til hele bordet.

Menuerne kan serveres som vegetar

 

 

Book bord