*Pighvar en Crépin
Variation af selleri – kantareller – ristede hasselnødder – brændte stikkelsbær – verbena olie samt bakskuldsauce med citrus
Domaine Charly Nicolle, Chablis per Aspéra, Chardonnay, Bourgogne, Frankrig 2023
* Domaine J.A. Ferret, Pouilly-Fuissé, Chardonnay, Mâconnais, Frankrig 2023
Sprød pommes Aligot og trøffel
Violette kartofler – sprød havgrus – variation af jordskokke – tranebær – hørfrø – rosenkål – løvstikke sauce
Bodegas Terras Gauda, DO, Albarino, Rias Baixas, Spanien 2024
*NV Deutz Rose, Champagne Aÿ
Grillet Presa af Iberico
Faseret morkel – syltede knoldgaltetand – fermenteret hvidløgspure – rødbede – purløg – grillet purløgsolie – morkel sauce
AdamsWein, Ingelheim, Spätburgunder,Rheinhessen, Tyskland 2021
*Maison Louis Jadot, Monthélie Rouge – Sous Roches, Pinot Noir, Côte de Beaune, Bourgogne Frankrig 2022
*Bryst af Dansk vildand
Rød spidskål med figner – karl johan – palmekål – tyttebær – urtesauce – karl johan skum
Tenuta Guado al Tasso, Il Bruciato Bolgheri, DOC, Bolgheri, Toscana, Italien 2023
*Tenuta Pian delle Vigne, Brunello di Montalcino, D.O.C.G., Sangiovese, Toscana, Italien 2020
*Kirsebær og vanilje
Kompot af kirsebær – krydret sable – lun peberkage – kakao creme – appelsin sirup – kirsebær sorbet
Tokaj Hétszolo, Late Harvest, Tokaji, Ungarn 2021
*Tokaj Hétszolo, Aszú 5 Puttonyos, Ungarn 2010
Oste
3 slags Unika X oste – 150,-
5 slags Unika X oste – 250,-
Grillet brød med figner og cashew, kompot af bær samt fennikelsirup
Petit fours
Kaffe eller te
150, –
3 retter 825,-
m/vin 1.350,-
*m/opgraderet vin 1.800,-
5 retter 1.325,-
m/vin 2.200,-
*m/ opgraderet vin 2.950,-
Samme menu serveres til hele bordet.
Menuerne kan serveres som vegetarisk.
* = den faste 3-rettersmenu
Book bord