Fra 17. Januar tilbyder vi følgende menu
*Stegt kammusling
Variation af blomkål – sprøde æbler – kamille beurre blanc – trøffel-dukkah
Ossian Vides y Vinos, Quintaluna, Verdejo, Castilla y Léon, Spanien 2020
Stegt Pighvar & Kaluga Caviar
Cremet selleri puré – brunet smør med hasselnødder – luftig muslingesauce
Francis Ford Coppola, Chardonnay, Central Coast, Californien 2022
Confiteret kalvebrisler
Grillet stikkelsbær – figenrødkål – solbær – portvinsskum
Conciso Tinto, Niepoort Vinho, Baga, Dao, Portugal 2020
Balloutin af due med trøffelfars
Foie gras – græskarpuré – trøffeltuile – madeira sauce med rehydrerede kirsebær
Maison Stephane-Aviron, Morgon Côte du Py Vielles Vignes, Gamay, Beaujulais, Frankrig 2021
*Presa af sortfodsgris
Grillet endive – løgcreme – syltede tranebær – rehydreret rødbede – rødbede gastrique
San Biagio, Camigliano, Sangiovese, Brunello di Montalcino, Italien 2018
*Hvid chokolademousse med timur peber og triple sec
Mandarinsorbet – crumble – broken gel på rød grape – citrongræs- og safranpocheret pære
Domaine Baumard, Clos du Ste. Catherine, Chenin blanc, Coteaux du Layon, Frankrig 2016
* 3-retter 750,- m/vin 1250,-
5-retter 1200,- m/ vin 2050,-
6-retter 1350,- m/vin 2350,-
Oste
3 slags Unika X oste – 150,-
5 slags Unika X oste – 250,-
Sprødt – syltede nødder – marmelade
Fyldte chokolader
Kaffe eller The
130,–
Samme menu serveres til hele bordet.
Menuerne kan serveres som vegetar