Wine Battle

I vinen er sandheden – vær med den 15. september, når vi sætter to exceptionelle vin-kendere i stævne til en aften med gourmet fra øverste hylde, tilsat klassevine fra hele Europa. Hvem vinder?

Vi har bygget en helt særlig menu til eventet, hvor hver ret er ledsaget af to vine – én fra hver vin-kender. Når den sidste tallerken er båret ud, og det sidste glas er tømt, er det op til dig at bestemme, hvem der har været dygtigst til at løfte maden med sit valg af druer.

De to feinschmeckere, der kæmper om gæsternes gunst, er:

Kasper Winther fra Theis Vine. Kasper er uddannet tjener fra Falsled Kro og har arbejdet med vin stort set hele sit voksenliv.

Allan Jørgensen fra H.J. Hansen Vin. Allan er uddannet tjener og sommelier på Rudolf Mathis og har en lang romance med vin bag sig.

Eventet begynder kl. 18.00, hvor vi går til bordet og begynder rejsen ind i madens og vinens univers.

Rigtig god fornøjelse.

Stella Maris Wine Battle Menu 2022

Snacks

***

Glaseret duehjerte

Honning – rosmarin
Cremant de Bourgogne, AOP, Paul Delane
At Roca Catalonien, Rosé Reserva – Metode Tradicional Spanien 2019

***

Koldpocheret lyssej

Fennikelsalat – urtemayo – bacon
Soalheiro, Alvarinho Granit, D.O.C., Portugal 2021
Weingut Wittmann Rheinhessen, Weisser Burgunder Trocken Tyskland 2021

***

Krabbebisque

Krabbe – syltede løg – purløg
Le Clos du Caillou ,Côtes-du-Rhône Blanc, AOP, Frankrig 2021
Domaine Wehrle Alsace, Riesling – Rebgarten Frankrig 2016

***

 Duo af blomkål

Frisk trøffel – brunet smør – ristede hasselnødder
Maison Joseph Drouhin, Macon-Villages, AOP, Frankrig 2020
Di Lenardo Vineyards Friuli, Fathers Eyes – Chardonnay Italien 2021

***

Velfærdsokse i rødvin

Oksemarv – svampe – persille
Château Morillon, Grand Cru, Château Morillon, Frankrig 2018
Domaine Anne Gros & Jean-Paul Tollot Languedoc Roussillon, La 50/50 Frankrig 2014

***

Fynsk honningcreme

Æbler – honning tuilles – citrontimian
Kaloro Moscato di Trani, D.O.C., Tormaresca, Italien 2018
Bodegas Valveran Galicien, Sidra de Hielo Spanien 2015

Per person kr. 1.450,-