SÆRMENU I EFTERÅRSFERIEN

Vores kokke er i efterårshumør, og har fået lyst til at lege med sæsonens råvarer i ferien. Derfor inviterer vi jer nu ind til at opleve vores bud på smagen af Sydfyn, når mørket sænker sig og stearinlysene tændes.

Nyd en fantastisk smagsoplevelse med udsigt til bølgetoppe og bøgetræer i efterårsfarver, med alt det gode fra vores lokale leverandører – plus perlende champagne og sprøde Stella Maris-snacks ved bordet.

GLÆD JER TIL

 

 

Champagne & signatursnacks
Gallimard Pére & Fils, Blanc de Noirs, Cuvée de Réserve, Frankrig N.V.

 

 *** 

 

Stegt kammusling

Grillet artiskok – hasselnøddepraline – syltede havtorn

Domaine Charly Nicolle, Chablis per Aspéra, Bourgogne, Frankrig 2021

***

Rosastegt dådyrfilet

Løgpuré – bagte jordskokker – friske brombær – trøffel – sauce bordelaise

Château Morillon, Cabernet Franc/Merlot, Bordeaux, Frankrig 2018

***

Crème brûlée

Tonkabønneis – friske bær – sprød tuille

Château Lafon, Sauternes, Frankrig 2019

Vi glæder os til at byde jer velkommen til en aften med hyggen, roen og den gode mad i centrum.

 

Pris kr. 1.000,- pr. person