Vores kokke er i efterårshumør, og har fået lyst til at lege med sæsonens råvarer i ferien. Derfor inviterer vi jer nu ind til at opleve vores bud på smagen af Sydfyn, når mørket sænker sig og stearinlysene tændes.
Nyd en fantastisk smagsoplevelse med udsigt til bølgetoppe og bøgetræer i efterårsfarver, med alt det gode fra vores lokale leverandører – plus perlende champagne og sprøde Stella Maris-snacks ved bordet.
Champagne & signatursnacks
Gallimard Pére & Fils, Blanc de Noirs, Cuvée de Réserve, Frankrig N.V.
***
Stegt kammusling
Grillet artiskok – hasselnøddepraline – syltede havtorn
Domaine Charly Nicolle, Chablis per Aspéra, Bourgogne, Frankrig 2021
***
Rosastegt dådyrfilet
Løgpuré – bagte jordskokker – friske brombær – trøffel – sauce bordelaise
Château Morillon, Cabernet Franc/Merlot, Bordeaux, Frankrig 2018
***
Crème brûlée
Tonkabønneis – friske bær – sprød tuille
Château Lafon, Sauternes, Frankrig 2019
Vi glæder os til at byde jer velkommen til en aften med hyggen, roen og den gode mad i centrum.