Kok

Kunne du tænke dig den smukkeste udsigt over Svendborgsund, altså sundet hvor delfinen Delle hopper og springer? Og vil du være med til at sikre, at vores gæster får unikke oplevelser i vores restaurant?

Så er du måske vores nye kollega på Stella Maris i Svendborg.

Den gode smag er vores livret… Så enkelt kan vores køkkenfilosofi beskrives.

Hos Stella Maris i Svendborg inspireres vi af det franske køkken, men arbejder helst med sæsonens gode, danske råvarer – ofte helt nære og friske, som fisken fra Svendborgsund eller lam, gris og vildt fra de bedste lokale landbrug.

Stella Maris er restaurant, 36 værelser og 2 mødelokaler samlet i historiske, men helt nyrenoverede bygninger – med en fantastisk beliggenhed direkte ned til Svendborgsund. Atmosfæren er personlig, charmerende og luksuriøs – og helt nede på jorden. Vi møder gæsterne i øjenhøjde – uanset, hvor den måtte være.

I restauranten kan vi lide det jordnære og ved at give råvarerne en nænsom og erfaren behandling, får vi den maksimale smag frem i alle lag af retterne. Vi elsker at give det klassiske et twist og skabe nye oplevelser, der er legende enkle.

Søg stillingen