Sankthans er smukkest på Sydfyn. Den 23. juni dækker vi op til en aften med stemning, hygge, nærvær – og en middag, I vil huske længe efter, at de sidste gløder fra bålet er slukket.
Vi sørger for det hele, så I kan læne jer tilbage, slappe af og nyde smagen af Svendborg, mens gnisterne svæver ud over sundet.
Byder vi velkommen med velkomstdrink og snacks på terrassen.
Serverer vi en særligt sammensat 5-retters midsommer-menu med nøje afstemte vine.
Når tusmørket sænker sig, tænder vi bålet på plænen, og lader båltalerne tale jer ind i midsommernatten.
Vi glæder os til at se jer.
Stegt kyllingemousse m. cognac og sprødt brød
Paul Delane, Crémant de Bourgogne
***
Skaldyrsballotine med jomfruhummer – syltede cherrytomater – kørvelolie
Dominique Stagård, 2020 Riesling, Urban, Kremstal, Østrig
***
Luftig hollandaise – friskrevet trøffel – salturtsauté
Southern Right, 2020 Sauvignon Blanc, Capetown, Sydafrika
***
Råsyltede stikkelsbær – aspargescrudité – røget mayo
Château Minuty, 2020 Minuty Prestige Blanc, Provence, Frankrig
***
Sommerkål – ærtepuré – duevelouté med bælgærter
Maison Joseph Drouhin, 2020 Morgon Hospices de Belleville, Cru Beaujolais
***
Jordbærsorbet – estragon – mælkecreme
Fiocco di Vite, Brachetto d´Acqui, D.O.C.G. Piemonte, Pimonte
***
Per person kr. 1.250,-
Vil I forlænge jeres Sankthansaften – helt til næste morgen? Så har vi et skønt Double Superior-værelse klar til jer – inklusiv delikat morgenmad i restauranten.
Pris kr. 1.995,- for to personer.