Sankthans er smukkest på Sydfyn. Den 23. juni dækker vi op til en aften med stemning, hygge, nærvær – og en middag, I vil huske længe efter, at de sidste gløder fra bålet er slukket.
Vi sørger for det hele, så I kan læne jer tilbage, slappe af og nyde smagen af Svendborg, mens gnisterne svæver ud over sundet.
Kl. 17.30
Byder vi velkommen med velkomstdrink og snacks på terrassen.
Kl. 18.00
Serverer vi en særligt sammensat 5-retters midsommer-menu med nøje afstemte vine.
Når tusmørket sænker sig, tænder vi bålet på plænen, og lader båltalerne tale jer ind i midsommernatten.
Vi glæder os til at se jer.
Snack
Stegt kyllingemousse m. cognac og sprødt brød
Paul Delane, Crémant de Bourgogne
***
Hvid tomatsuppe
Skaldyrsballotine med jomfruhummer – syltede cherrytomater – kørvelolie
Dominique Stagård, 2020 Riesling, Urban, Kremstal, Østrig
***
Grillede hvide asparges
Luftig hollandaise – friskrevet trøffel – salturtsauté
Southern Right, 2020 Sauvignon Blanc, Capetown, Sydafrika
***
Makrel
Råsyltede stikkelsbær – aspargescrudité – røget mayo
Château Minuty, 2020 Minuty Prestige Blanc, Provence, Frankrig
***
Stegt poussin
Sommerkål – ærtepuré – duevelouté med bælgærter
Maison Joseph Drouhin, 2020 Morgon Hospices de Belleville, Cru Beaujolais
***
Flamberede jordbær i aqua vitae
Jordbærsorbet – estragon – mælkecreme
Fiocco di Vite, Brachetto d´Acqui, D.O.C.G. Piemonte, Pimonte
***
Kaffe/te samt hjemmelavede flødeboller
Per person kr. 1.250,-
Vil I forlænge jeres Sankthansaften – helt til næste morgen? Så har vi et skønt Double Superior-værelse klar til jer – inklusiv delikat morgenmad i restauranten.
Pris kr. 1.995,- for to personer.