Sankt Hans er smukkest på Sydfyn. Den 23. juni dækker vi op til en aften med stemning, hygge, bål, nærvær – og en middag, som I vil huske længe efter, at midsommersolen er forsvundet i bølgerne.
Vi sørger for det hele, så I kan læne jer tilbage, slappe af, nyde smagen af Svendborg og bøgetræerne, der spejler i sundet, mens tusmørket sænker sig.
Byder vi velkommen med velkomstdrink og snacks i restauranten.
Efterfølgende serverer vi en særligt sammensat 4-retters grillinspireret midsommer-menu.
Stegt Jomfruhummer
Dampede hvide asparges – æble-/valnøddevinagrette – sandjord på kartoffel – dildolie – jomfruhummerbisque
Pighvarfilet
Ærtepuré med mynte – håndbælgede ærter – sauce nage – grønne jordbær – friskrevet trøffel
Rosastegt Sommerbuk
Løgcreme med hindbærvinagrette – syltede stikkelsbær
Nye gulerødder – grønne asparges – gulerodssauce – nye kartofler med smør og urter
Jordbær & vaniljeiscreme
Marengs – jordbær-/rabarberkompot – friske jordbær – jordbær-/rabarberconsommé
Når tusmørket sænker sig, samles vi på plænen, tænder bålet og lader det sælsomme aftenlys tage os ind i midsommernatten.
Vi serverer Irish Coffee og sødt i haven.
Baren er åben.
Vi glæder os til at se jer.
Pris per person kr. 1.050,-
Pris inkl. 4-glas vinmenu kr. 1.650,- pr. person.
Vil I forlænge jeres Sankt Hans-aften – helt til næste morgen? Så har vi skønne værelser klar til jer – inklusiv delikat morgenmad i restauranten.
Enkeltværelse fra kr. 1.295,-
Delt dobbeltværelse (pr. person) fra kr. 900,-
Delt dobbeltværelse med havudsigt (pr. person) fra kr. 1.350,-
Delt suite (pr. person) fra kr. 1.650,-
Check-in fra kl. 15.00
Bliv hele weekenden og spar 10% på overnatningen til søndag.