Kokketræf på Stella Maris

Bemærk: eventet er udsolgt.

Oplev en unik kulinarisk aften på Stella Maris fredag den 5. april, hvor vi i samarbejde med Vester Skerninge Kro, Broholm Slot og Resumé laver kokketræf på kanten af Svendborgsund.

Til eventet mødes kokke fra de fire restauranter, for at dele deres passion for mad og anrette hinandens signaturretter.

Aftenen byder på en eksklusiv menu, hvor hver restaurant bidrager med en snack, en forret, mellemret, hovedret eller dessert, alt sammen suppleret med en nøje udvalgt vin- eller mocktailmenu fra Stella Maris.

Fra østers med røget olie til variation af havtorn som dessert, lover vi en fantastisk rejse gennem de bedste smage og aromaer.

Reservér din plads til kokketræffet i dag, og vær med til at fejre gastronomiens glæder sammen med os og vores venner fra Vester Skerninge Kro, Broholm Slot og Resumé.

Aftenen begynder kl. 18.00.

MENU

Snack (Stella Maris)
Østers, røget olie, ramsløgskapers og løgblomst

***
Snack (Resumé)
Sprød malt med and og hengemte bær

***

Snack (Broholm)
Sprød lammecroquette på ramsløgsmayo

***
Snack (Vester Skerninge Kro)
Carbonara

***

Forret (Resumé)
Kongekrabbe med hvide asparges og ramsløg

***
Mellemret (Vester Skerninge Kro)
Rokkevinge med sauce Riesling

***
Hovedret (Stella Maris)
Sprødstegt helleflynder med sorthummer, variation af lokale gulerødder, farseret morkel og sauce med gammelknas

***
Dessert (Broholm)
Variation af Havtorn som Pannacotta, gele, ganache og sorbet

***
Sødt (Stella Maris)
Rabarber med hvid chokolade og fløde

***
Sødt (Resumé)
Hvid chokolade med hyben og havsalt

***
Sødt (Broholm)
Pain d`epice med blodappelsin

***
Sødt (Vester Skerninge Kro)
Piña Colada bombe

Samlet pris

Kr. 1.495,- pr. person.

 

Vil I forlænge oplevelsen?

Brug koden KOKKETRÆF når I booker værelse den 5. april, og spar 15% på opholdet.

***

For bordreservation kontakt venligst receptionen på telefon 62212525 eller skriv til reception@stellamaris.dk