Cocktail dinner

Krydr efteråret med en hyggelig, anderledes og stærkt velsmagende aften på Stella Maris.

Den 17. november kl. 17.30 åbner vi restauranten til et intimt event, hvor spiritussen ikke kun er tilbehør – den er i højsædet.

Som guide på rejsen kan du glæde dig til selskab af bedste aftapning: Tommy-Oddmar Seilen er uddannet kok, tidligere whiskeybar-ejer og spirituskender extraordinaire.

Sammen med teamet i køkkenet tager han dig gennem en udsøgt 5-retters cocktail-middag, med spiritussen som rød tråd – tilsat masser af historier, anekdoter og fortællinger om de høje procenters kunst og historie.

Velbekomme.

Cocktail dinner – menu

Snacks

Mousse på frilandsfjerkræ – hjemmelavet balsamico – sprødt brød
Cocktail: French 75

***

Tartar på lange

caviar – pocheret æggeblomme – fynsk gin
Cocktail: Gin, Del Professore Rosso, Cap Mattei Rouge

***

Smørdampet kammusling

Æble – sødskærm – vodka
Cocktail: Boatyard vodka, frisk dild, agurkesirup, æblejuice, citron

***

Duet af selleri

sort vintertrøffel – gammel knas – bourbon
Michter’s US1 Small Batch Bourbon

***

Krogmodnet frilandsgris

variation af løg – grønkål – honning glace
Glengoyne Single malt 21 år

***

Cognac is

jordskokke – havtorn – hasselnødder
Diplomatico Selection de Familia

***

Irish coffee a la Stella Maris og sødt

Per person kr. 1.450,-