Claus Holm - tilbage til rødderne

 

Bemærk: arrangementet er udsolgt

 

En aften i selskab med Claus Holm, der genskaber mad og minder helt fra begyndelsen.

Torsdag den 20. oktober kl. 18.00 rejser vi tre årtier tilbage i tiden, og giver Claus dirigentstokken til køkkenteamet på Stella Maris.

Sammen med vores kokke genskaber Claus en 5-retters menu med vin fra dengang det hele startede: En tid uden tøven, uden kompromis – kun fokus på den næste tallerken.

Claus bliver på aftenen flankeret af sin tidligere kokkeelev, Lui Jensen, som i flere år arbejdede tæt med Claus på Restaurant Gaasen i slut 90’erne.

Sammen vil de dele anekdoter, refleksioner og forsøge at sætte ord på hvordan modstand har skabt et stærkt venskab.

Det bliver vildt, intimt, sjovt, tankevækkende – og forbandet velsmagende. Velbekomme.

Tilbage til rødderne

Varmrøget laks

Rørt med rygeost – dild – citron på lille rugbrødskiks bagt i bølge

***

Hummerbisque med stegte jomfruhummerhaler

Basilikumsolie – rosmarintoast og lakserogn

***

Glaseret kammusling

Frisk æble – timian – skorzonerrødder i portvin

***

Pighvar bagt med blå birkes

Porrefrit – fed beurre blanc med urter

***

Drejet perlehønebryst fyldt med trøffelfars

Nedkogt glace og parisienne-grøntsager – forårsløg i sløjfe og Pom Anne

***

Hvid chokolade-fragilite med brombær

Karamelslør og 3 slags coulis

 

Per person kr. 1.595,-

Bemærk: Begrænset antal pladser.

Book her