De bedste traditioner starter et sted – og nu kan I være med til premieren på en unik én af slagsen, som I med garanti ikke finder andre steder.
Fra den 4. til den 10. april er Stella Maris all inclusive – og vi mener all inclusive på vores måde: eksklusivt, kreativt og kompromisløst elegant.
Vi byder jer velkommen til et ophold med al stemningen, roen og helt-ned-med-skuldrene-følelsen I kender fra den sydfynske vandkant – tilsat et overflødighedshorn af smagsoplevelser fra start til slut.
Det er alt hvad hjertet kan begære – plus et par ekstra overraskelser – i selskab med andre livsnydere, der sætter pris på det ekstraordinære i øjenhøjde.
I år er påsken anderledes.
Velkommen til Påskeresort på Stella Maris.
Glæd jer til:
Dampet rødtunge
Smørsauterede hvide asparges – syltede perleløg – luftig fiskefumét – grøn olie
Glaskåls ravioli med fynsk rygeost creme & spinat
Gammelknas skum – ristede kerner – sommertrøffel olie
Stegt jomfruhummer
Skorzonecreme – hasselnødder – blanquette med ramsløg & stenbidderrogn
Lam Wellington
Spinat pandekage – syltede gulerødder – sauce Marco polo med sherry
Trilogi af citron
Sprød mørdej – ristede mandler – creme anglaise
Ved 2-dages ophold eller allergener & præferencer, tilbydes alternativ menu.
Opholdet kan bookes t.o.m. den 3. april 2023, eller så længe der er ledige værelser.
Dejligt, lyst og indbydende Dobbelt Deluxeværelse med kaffemaskine, badekåber og enten badekar eller brusebad.
+ kr. 600,-
Lys og smagfuldt indrettet Juniorsuite med 2-personers jacuzzi, brusebad, badekåber og kaffemaskine.
+ kr. 600,-
Den absolutte perle på Stella Maris. Her finder I roen og pladsen til at nyde tiden sammen i romantiske, lyse rammer.
+ kr. 600,-