Træd ind i en påskeoase, hvor ro, nærvær og ren forkælelse går hånd i hånd. På Stella Maris inviterer vi jer til en uforglemmelig oplevelse ved den sydfynske kyst – en stemningsfuld pause fra hverdagen, hvor skuldrene sænkes, og sanserne vækkes.
Glæd jer til et kulinarisk eventyr, hvor smagsoplevelserne står i kø fra morgen til aften, alt sammen i selskab med andre livsnydere, der værdsætter det ekstraordinære i en afslappet og intim atmosfære.
Velkommen til Påskeresort på Stella Maris – en påskeoplevelse ud over det sædvanlige.
Glæd jer til:
Håndpillede fjordrejer
Grillet hvid asparges – pocheret æg – sauce mousseline
Bassermann Jordan, Riesling Organic, VDP Erste Lage, Paradiesgarten, Pfalz Tyskland 2023
Letrøget pighvar
Kold agurkesuppe med mynte – komprimeret agurk – peberrodscreme
Domaine Jean Marie Reverdy, Pouilly Fumé, Loire, Frankrig 2023
Kaninterrin med grillet piment
Trøffel/honning vinaigrette – spæde salater – sprød kartoffel
Stephane-Aviron, Fleurie Vieilles Vignes – Domaine de la Madriere, Beaujoulais Frankrig 2021
Fynsk lammeculotte
Grønne asparges – sprød tærte med lammebrissel – sort hvidløgspuré – lamme-jus med sherry
Bodegas Tempore, Garnacha – Generación 20, Aragon, Spanien 2020
Jernurts Créme Brülée
Rabarber – yasmin sorbet – sprød tuile
Fiocco di Vite, Brachetto d´Acqui, D.O.C.G. Piemonte, Italien
Pris fra kr. 5.000,- for to personer i delt dobbeltværelse, alt inklusive
Har i lyst til at udvide forkælelsen med en frokost, tilbyder vi følgende:
3 stk. sæsonsmørrebrød til kr. 345,- pr. person.
Vi gør venligst opmærksom på, at dette skal forudbestilles!