Sankthans er smukkest på Sydfyn. Den 23. juni dækker vi op til en aften med stemning, hygge, nærvær – og en middag, I vil huske længe efter, at de sidste gløder fra bålet er slukket.
Vi sørger for det hele, så I kan læne jer tilbage, slappe af, nyde smagen af Svendborg og de efterfølgende gnister fra bålet, svævende ud over sundet.
Kl. 18.00
Byder vi velkommen med velkomstdrink og snacks i restauranten.
Kl. 18.30
Serverer vi en særligt sammensat 5-retters midsommer-menu med mulighed for nøje afstemte vine.
Kl. 21.00
Når tusmørket sænker sig, tænder vi bålet på plænen, og lader båltalerne tale jer ind i midsommernatten.
Vi serverer irish coffee og sødt omkring bålet.
Kl. 21.30 – 01.00
Baren er åben.
Vi glæder os til at se jer.
Snack
Spæde sommersnacks a la Stella Maris
***
Røget kammusling
Syltede agurk – agurk consommé – grøn asparges crudité – hasselnøddecrumble
***
Glaskål ravioli med spinat & rygeost
Caviar – ramsløgolie – gammelknas skum – ristede græskarkerner
***
Meunier-stegt mørksej
Smørdampede hvide asparges – grønne jordbær – brunet smør
***
Grillet majs kylling
Friske fynske ærter – spæde gulerødder – majscreme – friskrevet sommertrøffel – sauce suprême
***
Sommerfristelser
Hyldeblomst mousse – vaniljesyltede rabarber – jordbærsorbet – karamelliserede mandler
***
Per person kr. 1.350,-
Vil I forlænge jeres Sankthansaften – helt til næste morgen? Så har vi skønne værelser klar til jer – inklusiv delikat morgenmad i restauranten.
Enkeltværelse fra kr. 1.000,-
Delt dobbeltværelse (pr. person) fra kr. 1.000,-
Delt dobbeltværelse med havudsigt (pr. person) fra kr. 1.250,-
Delt suite (pr. person) fra kr. 1.500,-
Check-in fra kl. 15.00
Bliv hele weekenden og spar 10% på overnatningen til søndag.