Nytår på Stella Maris

Vi skåler årsskiftet ind i vandkanten, omkranset af gode råvarer og sundets spejling af fyrværkeriet. Kom og lad den sydfynske ro falde over jer, mens klokkerne kimer det nye år ind.

Direktøren åbner baren mellem kl. 15.00 – 17.00, og kl. 18.00 klinkes der på glasset til regentens nytårstale.

Med “Gud bevare Danmark” klipper vi den røde snor til en enestående aften med maden, stemningen, udsigten – og jer – i centrum, hele vejen ind i 2023.

Rigtig godt nytår.

Nytår – menu

Deutz Brut Classic, Champagne & Snacks

Østers au naturel m. citron gastrique
Røget trøffelskinke på sprødt brød
Sprødt kyllingeskind m. friskost

***

Hummertatar på dansk hummer

æble – glace – urter
Maison Joseph Drouhin, 2020 Chablis Vaudon, AOP, Bourgogne, Frankrig

***

Koldpocheret torsk

rødbede – bacon – peberrod
Bassermann Jordan, 2021 Riesling Trocken, Gutswein, Pfalz, Tyskland

***

Jordskokkecreme

 sprøde skaller af jordskok – vintertrøffel – purløg
Jean Pabiot, Pouilly-Fumé – Fines Caillottes, 2021, Loire, Frankrig

***

Stegt kammusling

brændt porre – hibiscus – blæk tuilles
G.D. Vajra, 2021 Langhe Bianco Baudana Dragon, D.O.C. Piemonte, Italien

***

Rosastegt frilandsokse

oksehaler – vinterkål – vilde svampe – sauce med tyttebær

Hertil karamelliseret kartoffelcreme m. syltede perleløg
DAOU Family Estates, 2018 Discovery Cabernet Sauvignon, Paso Robles, Californien, USA

***

Millionærens chokoladetærte

Køkkenchefen overrasker
Château Rieussec, 1. Cru Classé, 2015, Sauternes, Bordeaux, Frankrig

***

Midnat

Hjemmebagt kransekage serveret med et glas Cremant de Bourgogne fra
Paul Delane.

Køkkenchefen & hans gasbrænder tænder op under fyrværkeriet.

Herefter fri cocktailbar fra 00.00 – 02.00

***

Natmad kl. 01.00

Charcuterier

***

1. januar 2023

Receptionschefens nytårsmorgenbadning
med Bloody Mary fra Badebroen kl. 9.30

Per person kr. 3.500,- ex. værelse og overnatning

Vil I endnu mere?

Book et værelse, forlæng nytåret helt til næste morgen, og stå op til Stella Maris’ klassiske morgenmadsbord fra kl. 8.00 – 11.00.

Afrejse kl. 12.00

Book med eller uden overnatning her