Vi skåler årsskiftet ind i vandkanten, omkranset af gode råvarer og sundets spejling af fyrværkeriet. Kom og lad den sydfynske ro falde over jer, mens klokkerne kimer det nye år ind.
Direktøren åbner baren mellem kl. 15.00 – 17.00, og kl. 18.00 klinkes der på glasset til regentens nytårstale.
Med “Gud bevare Danmark” klipper vi den røde snor til en enestående aften med maden, stemningen, udsigten – og jer – i centrum, hele vejen ind i 2023.
Rigtig godt nytår.
Østers au naturel m. citron gastrique
Røget trøffelskinke på sprødt brød
Sprødt kyllingeskind m. friskost
æble – glace – urter
Maison Joseph Drouhin, 2020 Chablis Vaudon, AOP, Bourgogne, Frankrig
rødbede – bacon – peberrod
Bassermann Jordan, 2021 Riesling Trocken, Gutswein, Pfalz, Tyskland
sprøde skaller af jordskok – vintertrøffel – purløg
Jean Pabiot, Pouilly-Fumé – Fines Caillottes, 2021, Loire, Frankrig
brændt porre – hibiscus – blæk tuilles
G.D. Vajra, 2021 Langhe Bianco Baudana Dragon, D.O.C. Piemonte, Italien
oksehaler – vinterkål – vilde svampe – sauce med tyttebær
Hertil karamelliseret kartoffelcreme m. syltede perleløg
DAOU Family Estates, 2018 Discovery Cabernet Sauvignon, Paso Robles, Californien, USA
Køkkenchefen overrasker
Château Rieussec, 1. Cru Classé, 2015, Sauternes, Bordeaux, Frankrig
Hjemmebagt kransekage serveret med et glas Cremant de Bourgogne fra
Paul Delane.
Køkkenchefen & hans gasbrænder tænder op under fyrværkeriet.
Charcuterier
Receptionschefens nytårsmorgenbadning
med Bloody Mary fra Badebroen kl. 9.30
Inkl. overnatning
Kr. 4.647,5,- pr. person i delt dobbeltværelse.
Dobbeltværelser tilgængelige fra 1147,5,- pr. person
Enkeltværelser tilgængelige fra 1.195,-
Uden overnatning
Per person kr. 3.500,-
Book et værelse, forlæng nytåret helt til næste morgen, og stå op til Stella Maris’ klassiske morgenmadsbord fra kl. 8.00 – 11.00.
Afrejse kl. 12.00