Hvordan vi håndterer covid-19 på Hotel Stella Maris

 

Sundheden og trygheden hos vores gæster og medarbejdere er vores første prioritet. For at sikre det har vi oprettet procedurer og rutiner relateret til COVID-19. Vi følger nøje med i udviklingen af COVID-19, og vi følger anbefalingerne og retningslinjerne fra sundhedsmyndigheder og handler i overensstemmelse hermed og tager alle nødvendige forholdsregler.

 

HVAD VI GØR FOR AT SKABE TRYGHED FOR GÆSTER OG MEDARBEJDERE:
Alle medarbejdere på Hotel Stella Maris har fået uddybende information om Coronavirus og instruktioner på baggrund af sundhedsmyndighedernes anbefalinger. Vi følger disse retningslinjer og anbefalinger. Vi har klare procedurer for, hvordan vi agerer, hvis gæster eller personale oplever symptomer, så vi sikrer at virussen ikke spreder sig.

Hvordan gør vi:
HOLDER AFSTAND- Mere præcist holder vi mindst 1 meters afstand, både til gæster og vores medarbejdere. 
VASKER OG DESINFICERER HÆNDER – Vi vasker hænder ofte og bruger håndsprit – og forventer at vores gæster til at gør det samme. Håndsprit dispensere er tilgængelige for gæster i alle fællesområder.
RENE OVERFLADER – Vi rengør og desinficerer alle overflader flere gange om dagen, og er særligt opmærksomhed på de steder som mange berører.

VI TAGER ANSVAR: 
Udbruddet af Corona virus har ændret vores virkelighed dag for dag, time for time. Vi har taget alle nødvendige skridt for at sikre, at STELLA MARIS ikke bare er her i dag, men også i fremtiden. Vi følger udviklingen af Corona virus situationen løbende, og vi er klar til at tage yderligere og nødvendige handlinger. Vores medarbejdere er parate til at håndtere de situationer, der kan forekomme.

 

Sikkerhed er vores vigtigste prioritet, og vi tager alle nødvendige forholdsregler for, at vores gæster skal føle sig trygge, når de besøger STELLA MARIS.